| Ionut_8418 a întrebat:

Buna ziuna TPU. ma confrunt cu o problema delicata. anul asta dau bacu, problema mare e cum sa intru. nu vrea profa de matematica sa ma bage in bac. pentru asta mi-ar mai trebui note. si m-am gandit sa-i duc ceva... un cadou. am vorbit si cu mama si a fost de acord. chiar daca sunt pe ultima suta de metri. ce sa-i duc? un cadou mai speciala asa mai scump? help pls. raman dator

Răspuns Câştigător
| razvanell a răspuns:

Du-te si tu cu o cafea, o cutie de bomboane mai scumpe si un parfum happy...si eu am aceeasi problema cu profu meu de mate ca saracului i s-a cam uscat gatu si ar vrea si el o sticla de whisky!

6 răspunsuri:
| fryekid a răspuns:

Cel mai simplu mod ar fi sa vorbesti cu diriginta ta despre asta, si desigur sa te ti de profesoara de mate, spameaz-o cu scuze si chesti de genu big grin

| gfdessjtyrd76 a răspuns:

Un parfum si o cafea

| Ionut_8418 explică:

Am diriginte, dar nu asta e probelma. chestia e ca vreau sa ma duc la ea acasa cu ceva. da cu ce naiba? bani asa sa-i dau parca nu prea ar merge.

| Ionut_8418 explică:

Vreau sa ma duc la ea acasa. cu mama sa-i duc ceva ma duc cu mana in fund fie vorba. dar ce cadou sa-i duc sa ma bage in bac?

| VoiceWithin a răspuns:

Un lantisor mai vechi de-al mamei tale si cumpara o cutie si pune-l acolo (sa fie de aur lantu laughing)hee hee poate te aujta la ceva nici nu dai multi bani sau un inel thinking un buchet de flori si ai rezolvat problema
aaa + scuze de la tine vezi cum o imbarligi laughing
succes!

| Floreenofficial a răspuns:

Un lant de aur?
du-te la director si reclam-o, fa ceva!
da-i bani, fa orice!