| andreeap08 a întrebat:

Buna!
Cum as putea sa devin fotomodel? Stiti vreo agentie buna? Am aproape 17 ani si nu sunt nici foarte inalta am 1, 63.
Ma gandeam sa ma inscriu la o agentie din straintate dar nu prea am posibilitatea sa ma duc pana acolo.
Ma tot uit pe Instagram si chiar am observat ca sunt foarte putine modele romance cum ar fi Noelle Vlasov, Amalia Tomsa sau Bianca Draghiciu si as vrea sa fiu si eu model, multe persoane imi spun ca sunt foarte frumoasa, chiar mai frumoasa ca ele

6 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

La asemenea înălține nu te ia nimeni, trebuie să ai minim 1, 70/1, 75

| Catrice a răspuns:

Miss piticot poate laughing

| mgtow a răspuns:

Te racoleaza unu si ajungi producatoare de bani cu cnp modificat. Mai bine munca cinstita daca nu ai prin familie relatii

| Anonimboy17year a răspuns:

Hai sa luam legatura cumva si te pot ajuta eu sa devii oarecum vedeta, mai mult s.au mai putin, te pot face cunoscuta si de acolo e problema ta, da-mi un mesaj pe insta la: goodgame complexity (am o poza cu 2 care se tin in brate cu bradul pe fundal), dai mesaj si acolo iti dau contul meu real,

| Rebbecca1383 a răspuns:

Esti cam scundă pentru a fi model, trebuie să ai minim 1.70. Dar depinde ce fel de model, de ex modelele Runaway au 1.73+

| Rebbecca1383 a răspuns:

De aceea tot ce trebuie sa faci este sa fii organizata si sa urmezi pas cu pas toate etapele pentru a deveni un manechin/fotomodel de succes. Pentru inceput este bine de stiut ce pentru a aspira la o cariera in lumea modelingului trebuie sa indeplinesti mai multe cerinte in ceea ce priveste aspectul fizic. Mai precis : inaltimea minima admisa de majoritatea agentiilor este de 1.70 m, masurile tale sa fie apropiate de masurile ideale (90-60-90), sa ai un corp bine legat, o piele fine fara probleme dermatologice, un par sanatos (de preferinta lung), dinti frumosi.