| carmeen06 a întrebat:

Bunaa...nu stiu la ce facultate sa dau, eu sunt clasa a 10a la profil mate-info si nu stiu unde sa dau la politehnica sau la medicina, voi ce ati face?:*:*

Răspuns Câştigător
| glamvintage a răspuns:

Politehnica. Medicina este extrem de complicata, ai de studiat foarte multi ani si viitorul este incert, stii bine. La Politehnica, iti dezvolti o gandire logica care iti va prinde foarte bine in absolut orice domeniu te decizi sa lucrezi ulterior.
Te felicit pentru faptul ca la aceasta varsta ai astfel de ganduri.

Bafta!

5 răspunsuri:
| CM7YRE a răspuns:

Vezi ce-ti place tie mai mult si ce intelegi mai bine, nu te lua dupa altii happy

| Amy a răspuns:

Depinde.pe tine ce te atrage? ce materii iti plac mai mult? oricum eu te sfatuiesc sa dai la medicina pentru ca este o meserie Foarte de viitor si banoasa. pup

| madalina00 a răspuns:

Eu as alege medicina. Nu conteaza ca e greu, oriunde e greu. Ce poate fi mai frumos decat sa salvezi vieti? Medicina dupa parerea mea.

| purplestar14 a răspuns:

Politehnica.Eu asta as alege.

| shtefy a răspuns:

Eu sunt la poli, si usor nu e, nici la medicina nu e usor, daca nu esti sensibila la sane si chestii scarboase, poti sa mergi la medicina, am un prieten la medicina si deja din primul al primul semestru a inceput sa lucreze pe oameni "calmi" deci depinde de tine si de firea si gandirea ta ce vrei sa faci... happy