| alexaaa20 a întrebat:

Bunăaa!
Aș dori să-mi spuneți va rog cei care sunteți la facultate în România cum este? Vi se pare greu? Cate ore pe zi mergeți? Povestiți-mi va rog laughing)
Sau daca cineva a făcut liceul în străinătate și a mers in România la facultate să-mi spuneți dacă vi s-a părut grea schimbarea, dacă v-ați acomodat ușor...
Mulțumesc mult! happy

5 răspunsuri:
| Celcestietot a răspuns:

Nimic nu este greu cu putina vointa.

| Frank51 a răspuns:

Sunt an terminal, mi s-a părut lejer, în sesiune e mai aglomerat puțin, și înainte de sesiune cu 2 săptămâni când se predau proiectele și se dau colocviile, profii chiar nu te lasă cu restanță dacă știi ceva minimal. Per ansamblu a fost o perioadă frumoasă din viață.

| RoCkKiD a răspuns:

Draga mea, in România sunt vreo 100 de universități si pe la 1000 de facultăți care funcționează in cadrul lor. Daca tu ai impresia ca toate sunt la fel, poate ca studiile universitare nu-s pentru tine.

| alexaaa20 explică (pentru RoCkKiD):

Bună, cred ca ai înțeles greșit.
Eu am vrut doar că fiecare să-mi povestească puțin din propria lui experiență la facultate, acolo în România pentru ca eu sunt in Franța la liceu și a-și dori sa vin acolo la facultate.

| Nirvanaaa a răspuns:

Păi ce intrebi tu variază in funcție de facultate in parte.
Dacă mi se pare greu? - in momentul ăștia ți-as spune ca da, ca vine atat sesiunea cât și examenele practice. Dar in 6 ani am tot timpul sa mă obișnuiesc.
Nu mergem fizic decât o data pe luna maxim și acum la examene, in rest cursurile au fost online. Am zile in care am 3 ore, dar și zile in care am 10 ore de cursuri.
Dacă îți alegi o facultate ia una care îți place cât de cât, așa îți va fi mai ușor sa te acomodezi.