A trecut destul de mult timp din 2 iunie pana acum si sunt sanse mari sa nu mai dea niciun semn daca nu au dat pana acum. Nu avem de unde stii care sunt motivele pentru care nu te-au sunat. Dar poate au uitat pur si simplu de tine. Eu as zice, daca ai un numar de telefon, sa suni sa intrebi. Sau poti merge pana acolo.
Imi pare rau pentru tine, dar un manager interesat de persoana ta, nu pretinde ca memoreaza numarul tau de mobil, ci pune mana si-l scrie pe hartie, fiindc la cati are de intervievat, cu siguranta nu le poate retine numarul pe dinafara.
Ai cam dat cu batul in balta la interviu, fiindca ai mintit si te-ai dat singura de gol:
Uite aici:
"... daca am mai lucrat(le-am spus ca nu) daca am experienta in domeniu(le-am spus ca da)"
Cum Dumnzeu le spui ca ai experinta cand 2 secunde in urma le-ai spus ca nu ai mai lucrat. Cum crezi tu ca se castiga experinta, fara sa fii muncit?
Păi nu am mai lucrat gen pe bani...
Am un unchi care detine o terasa, iar cand nu avea ajutor de ospatar il mai ajutam eu... Si fiind rudă, normal ca nu ii poți cere bani...
Îți dădeai seama că nu te mai cheme după o săptămână maxim, iar tu te-ai trezit să întrebi asta după 22 zile?
Aplica si in alta parte ( asta trebuia sa faci de la inceput). Cand vrei un job aplici in cat mai multe locuri si mergi la toate interviurile ca sa ai de unde alege.