| robby212 a întrebat:

Ca rog sa -mi dati sfaturi cum sa ajung vedeta am fost la concursuri de muzica si am luat premiul 1 am voce dar nu stiu cum dau funda!

Răspuns Câştigător
| Ballet a răspuns:

Inregistreaza o melodiehappy mergi la un concurs de talente, mai popularhappy de exemplu a fost luna trecuta un concurs disney cine canta cel mai bine, au fost inscrisi multi si era usor... posteaza un video cu tine cantand, etchappy

6 răspunsuri:
| Vlad132 a răspuns:

laughing asta e chiar tare

| GabiArian22 a răspuns:

Ia legatura cu cineva de la GPB ( grand production bursuc ) si daca ai voce te lansezi in manele si te umpli de bani Baftawinking

| Derye a răspuns:

Trebuie sa mergi la o casa de discuri. Faci un demo, si mai departe stiu ei ce sa faca.

| melyyy a răspuns:

Posteaza pe youtube un video cu tine cantandwinking multi artisti sunt descoperiti online

| emy a răspuns:

Nu stiu, cred ca trebuie sa ai, in primul rand, bani, apoi "pile". In ziua de azi nu prea se mai pune pret pe talent, ci pe bani si pe "pile'Nu vreau sa te descurajez, dar asta e realitatea. Dar poate cine stie? Poate ca vei avea noroc si iti doresc sa ai!

| robby212 explică:

Gabytzu nu vreau manele (sa vorbim la un mod mai neexemplar, ca sa intelegi tu cum sa-ti zic? Mai bine ascult cum muge o vaca problema e ca nu gasesc in Bucuresti)