| Andreea_Brandus_1995 a întrebat:

Ca sa fii agent imobiliar trebuie sau este necesar sa stii sa conduci masina?

10 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Nu cred ca este musai dar ajuta sa ai permis de conducere, intrucat te ajuta sa te deplasezi la diferite locatii!

| Violleta2022 a răspuns:

Da, fiindca necesita sa te misti repede de la o locatie la alta si uneori chiar sa-ti duci clientii sa vada mai multe propietati in aceeasi zi, intr-un timp cat mai scurt.
Asta este cererea tuturor agentilor care se respecta si sunt considerate bune si foarte bune, ca cele inventate/aparute peste noapte, nu au atatea pretentii dar nici ce-ti oferii, neplatindu-ti salariu doar comision la cat vinzi sau inchiriezi.

| Andreea_Brandus_1995 explică (pentru Violleta2022):

Dar ca reprezentant al unei agentii(imobiliare) este necesar?

| Violleta2022 a răspuns (pentru Andreea_Brandus_1995):

Da, este vitala masina la agentiile imobiliare, ca te cheama clientul si trebuie sa fugi al el, ca altfel chema tu-l pierzi, ca se duce la altul care este capabils a vina acnd este chemat, sau sa-l duca la mai multe case in aceeasi zi.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu e necesar dar ar fi foarte util. Îmi închipui că fără mașină ar trebui să renunți la multe zone în care sa lucrezi dacă nu ai cu ce ajunge

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Tu vrei sa faci ceva in viata asta? Sau doar intrebi? Ca de facut nu faci nimic, de ce nu recunosti ca nu iti place munca si ai vrea sa iti gasesti un barbat cu bani si tu sa stai acasa sa faci ce vrei si ăla sa te intretina, ca de un an de zile nu faci decat sa intrebi ce loc de munca sau meserii ai vrea sa faci, dar de fapt nu vrei sa faci nimic. Ca sa lucrezi la agentie imobiliara trebuie sa stii sa vinzi sa convingi clientul ca oferta ta este cea mai buna, indiferent ca ai sau nu masina, daca nu vinzi nici un apartament sau garsoniera nu primesti comision, ca, comisionul se ia după ce semneaza omul actele da banii si devine proprietar, daca nu esti in stare sa vinzi o garsoniera sau un apartament sau o casă te dau ăia afara din agentie, ei au nevoie de oameni cu putere de convingere care sa stie sa prezinte marfa in cazul ăsta casele intr-un mod cît mai eficient spre a le vinde, tu nu vrei sa faci un lucru simplu sa te angajezi in supermarket la casa de marcat, dar vrei in agentie imobiliară, ha ha, vise.

| mihai69 a răspuns:

Nu, dar te poate ajuta.

| Dismally a răspuns:

Nu, ce treaba are condusul cu imobiliarele? Te poate ajuta sa ajungi mai repede in anumite zone dar nu e obligatoriu.

| Lioana a răspuns:

Eu cand mi-am cautat apartament agentul imobiliar m-a dus cu masina la toate imobilele pe care mi le-a prezentat. Probabil ca nu toti procedeaza asa, fiecare dupa posibilitati, dar eu daca as mai apela la un agent imobiliar, as alege unul cu mașina. E un plus important.

| AlexandruContFacutLaMisto a răspuns:

Andreo stii ce zic eu? Ca tot esti asa nehotarata sa faci o munca in viata asta, du-te tata pe centura sau pe of ca nu trebuie sa te stresezi prea tare, pe of gasesti destui labari care sa plateasca sa te vada, pe centura e mai usor doar desparti cracii si vine banu, nici macar nu trebuie sa te misti sau ceva ca stie ala cum sa te puna.Ne-ai plictisit cu intrebarile astea ca sa fii x iti trebuie y..ca sa faci aia ce trebuie si asa mai departe.Ia dracu o foaie scrii 5 cacaturi care iti vin in cap si incearca-le, nu mai astepta sa vine un x si sa-ti spuna parerea.Tu sigur e genu ala de fetita care de fapt nici nu mai e fetita dracu ca ai 30 de ani care toata viata a fost tinut in puf de tacso si care cred eu ca a facut un rahat de facultate pe jumate si apoi s-a lasat sau de fapt a facut-o la misto ca sa poata sta prin cluburi toata ziuahee hee.