| Lumy_4826 a întrebat:

Cadouri atractive+discount 25% inca de la primul pas, asta doar pentru noii reprezentanti Avon! Pentru detalii sunati sau dati un sms la nr de tel:0765343700 (i-as ruga pe cei care nu vor, sa nu mai dea raspunsuri)Multumesc!

5 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Tu iar începi? Sunt "n" site-uri unde poți să-ți "racolezi" viitori reprezentanți pentru a face o rețea!
Potolește-te.
Și ce ne faci nouă care nu ne place de tine că nu respecți acest site?
Pa, pa.

| shadovv a răspuns:

Asta e TPU... aici pui intrebari nu ceclame si nu ai dreptul sa ma rogi sa nu dau saspuns... Suck it baby!

| Blackwoman27 a răspuns:

De "n" ori gasesc intrebari de genul asta pe site cum spuneau si ceilalti nu ne poti obliga sa nu raspundem la intrebarea ta!
Noi de asta intram pe site ca sa raspundem la intrebari!

| fif2002 a răspuns:

Pai daca tot intram pe site macar sa raspundem la cateva intrebari, nu? Dar am si eu o intrebare - ai inscris pe cineva de pe situl asta?

| Lumy_4826 explică:

Stiti ce? da chiar am inscris reprezentanti de pe acest sitehappysi daca v-am rugat sa nu raspundeti la intrebare, puteati sa raspundeti sau nu! asta depinde de voi, si de cat de mult timp aveti! puteati foarte bine sa va preocupati de alte intrebari, care chiar isi asteapta raspunsuri! si nu cred ca m-am referit la voi toti care v-ati simtit! m-am referit la cei stupizi! dar observ ca sunteti deja cativa!