Si eu vreau eu sunt la filologie si apoi trebuie facultate de psihologie si cateva specializari
Bună.
Un liceu cu pofil uman și obligatoriu facultatea de psihologie, iar pentru a deveni un bun psiholog trebuie să continui cu specializarea după facultate.
www.edu.ro, www.alegefacultatea.ro
Baftă.
Pa, pa.
Pentru a deveni psiholog intr-adevaratul sens al cuvantului este recomandabil sa te inscri la un profil uman (cel mai bun este stiinte sociale pentru ca studiezi: psihologie, logica, filozofie, sociologie, economie mai in detaliu decat la alte profile), apoi urmeaza Facultatea de Psihologie si in final poti incheia cu un master intr-o psihoterapie (de exemplu: psihoterapie cognitiv-comportamentala). Pe langa masterul pe care il urmezi intr-o psihoterapie, trebuiesc urmate in paralel cateva ore bune de practica in cabinete psihologice acreditate de Consiliul Psihologilor din Romania. Desigur masterul intr-o psihoterapie nu este singura cale de a deveni psiholog, exista si cursuri de formare (cele acreditate) in diferite terapii care te pot ajuta sa devii psiholog.
Profilul la liceu nu prea conteaza, dar la stinte sociale se pune accent pe asa ceva, din cate stiu eu. Si apoi, la facultatea de psihologie.
La liceu trebuie sa urmezi un profil uman (dar de obicei liceul conteaza mai putin) si facultatea de psihologie
Un liceu-profil uman...filologie sau stiinte sociale
iar apoi te inscrii la o universitate cu specializare in psihologie
Multa bafta:*
anonim_4396 întreabă:
Misa332 întreabă:
3keen întreabă:
aksjsksbjsbs întreabă: