...sincer eu am auzit k o sa dureze criza asta a locurilor de munca destul de mult...pana in martie piata muncii e blocata oficial. dupa cine stie ce se mai intampla...eu din august imi caut un job.mai exact de cand am terminat facultatea si peste tot mi se tranteste usa in nas k nu am experianta in primul rand...tot ce pot sa iti spun bafta si cata in continuare k nu sti de unde sare norocul
Unde?!
Poti gasi un job bun, chiar daca este criza economica!
Depinde in ce domeniu ai pregatirea profesionala..., te poti reprofila in functie de aptitudini! Cine vrea sa munceasca gaseste! Mai greu acum..., intr-adevar, dar nu imposibil! Depinde de job..., dar cine vrea sa castige un ban, gaseste solutii!
Daca te referi la cele de la buget..nu prea sunt sanse. Sunt blocate, doar posturile unice sunt libere daca reusesti sa apuci asa ceva. Bafta!
Cand unii manageri vor transmite directorilor de personal, strategia de dezvoltarea pentru anul in curs, sper sa se dezmorteasca curand, din februarie - martie si sa nu se mai dea vina pe criza...caci noi, ca natie suntem intr-o "criza" mereu
Alexsb20 întreabă: