Cand oameni ca tine o sa invete sa taca si oameni ca mine sa nu le mai pese ca nu taci
Pe data de 23 noiembrie ora 23:22 PM secunda 7...nu poate stii nimeni cu exactitate...
Despre sfarsitul lumii nu am auzit nimic si nici nu am citit. dar, se anunta o schimbare prin anul 2012 in luna decembrie.asa cica au zis toti cei 7 profeti...sau cati or mai fi.cand ne e scris sa murim murim cu totii.nu va mai speriati atat ...ca nu rezolvati nimic.
E tare cum e pusa intrebarea la cariera Traim foarte multe profetii care sunt scrise in Apocalipsa, dar nu e sfarsitul acum. Nu vom sti niciodata, trebuie doar sa ne prinda pregatiti.
Parca stie cineva? Probabil va fi cind se va termina.
Din pacate omul are un rol primordial in a grabi calea pana acolo.
Dar de ce ar trebui sa fie neaparat un sfarsit al lumii? Acest lucru poate fi imprevizibil. Daca in viitorul apropiat un meteorit destul de mare loveste pamantul poate fi un sfarsit al civilizatiei asa cum il cunoastem acum.
Alte conflicte interne sau razboaie mondiale cu potential de distrugere in masa sunt foarte putin probabil sa apara in viitorul apropiat, sau in decursul vietii noastre.
Baiiii...sa imi dati si mie un mail sau ceva cand aflati ca vine sfarsitul lumii...nu de alta, dar sa imi fac si eu sicriul din timp...sa nu ma prinda nepregatit
Cand numai va fi soare ... fiecare creatura are nevoie de soare, mai ales planta, cand planta va disparea, vor disparea si animalele ierbivore, la randul lor si animalele carnivore pentru ca numai sunt alea ierbivore si se vor manca intre ei. Si dupa'aia noi murim de foame :-s
Nimeni nu poate sti cu exactitate cand va fi sfarsitul lumii ........Singurul care stie este DUMNEZEU.
Biblia prezice ca in ultimele zile societatea umana se va schimba radical. Apostolul Pavel a facut o descriere generala a oamenilor:''In ultimele zile vor fi timpuri crititce, carora cu greu li se va face fata''. Printre altele, Pavel a spu ca oamenii vor fi:
-iubitori de sine
-iubitori de bani
-neascultatori de parinti
-neloiali
-fara afectiune naturala
-fara stapinire de sine
-cruzi
-mai degraba iubitori de placeri decit iubitori de Dumnezeu
-avind o forma de devotiune sfinta, dar dovedindu-se falsi in ce priveste puterea ei.
Ultimele zile sunt pline de necazuri, Isus a profetit ca majoritatea oamenilor vor ignora dovezile care arata ca traim ultimile zile. Prin urmare, noi rebuie sa facem totul pentru a ne trai viata in asa fel incit sa putem avea meritul de a fi readusi la viata.
Sfirsitul lumii nimeni nu stie cand va fi doar dumnezeu asa c daca ne vom purta mai bine s vom fi mai credinciosi dumnezeu ne va salva toti pun ca in 2012 deoarece e anul pestelui si sirenele se vor razbuna si vor inunda planeta,,,, mai sunt pricini se spune ca un meteorit se apropie si soarele ne arde dar nimeni nu stie daca e drept ori nu asa c fiti mai credinciosi!
...bai frate nimeni nuva sti cand va fi sfarsitul lumii dar scrie in biblie ca in curand va veni Isus pe pamant sa-si ia mireasa adica cei care sau increzut in el si au facut dupa voia lui iar pe ceilalti ii va lasa in chinurile grele... faza cu 666 ati vazut ca au bagat cipuri si imispunetisi mie ce contin ce nr:... ast raspuns si eu iar faza cu al 3-lea razboi mondial va fi si ala stati calmi in curand... si in caz de nu stiati turnurile gemene din america nu au fost daramate de teroristi ci de Bush... imi pare rau ca nu maistiu cumse numeste filmul documentar care l-am vazut despre toate astea cu religia anti hristulsi asamai departe daca imi aduc aminte va dau siteulsa il vedeti... dar eu va zic sa cititi Biblia si va ve-ti da seama de toate.
Eu nu sunt un om de stiinta si nici un om acre este prevezator eu sunt un copil mai exact o( fata) de 12 ani si eu nu cred in acest "sfarsit al lumii" pentru ca Dumnezeu este sus si ne apara iar daca va fi "sa murim" este numai si numai din cauza noastra adica din cauza oamenilor Dumnezeu a incercat sa ne dea tot ce am vrut: lumina ca sa vedem, pamant sa cultivam fructe si legume, aer ca sa respiram, aminale ca sa ne hranim dar si ca sa ne incante privirile, apa ca sa bem. Noi ce-I daruim Lui nimic nici macar un multumesc Doamne ca evisti si ca T-i ai dat viata pentru noi. I ar acum cand vine greul ce facem ne
rugam De Dumnezeu "ajuta-ne Doamne sa nu vina sfarsitullumii" Eu tot ce spun este doar ce o fii o si si gata!