| aleee5262 a întrebat:

Care ar fi sansele pe viitor (peste vreo 4 ani) sa fiu acceptata ca insotitoare de bord? Indeplinesc urmatoarele cerinte :
-am 1.65 si inca cresc
-stiu limba engleza
-stiu sa inot
-is o persoana calma
-sanatoasa is, am scolioza dar nu e grava, nici corset nu am.
-port ochelari cu dioptrii sub +4 dar am sa ma operez la 18 ani si am sa scap de ei
-greutatea e chiar foarte ok, adica am 45 kg
-si is o persoana sincer foarte ok si deschisa (parerea mea)

Stiu ca rata de acceptare e destul de micuta avand in vedere numarul de candidate da na vreau sa stiu daca as avea ceva sanse sincer

30 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Inaltimea reprezinta dezavantajul la tine, trebuie peste 1.65

| aleee5262 explică (pentru mgtow):

Am precizat ca inca sunt in crestere si mai am de crescut vreo 4-5 cm

| sierra1 a răspuns:

ți-am mai spus odată, frumos, să fii realistă și să accepți realitatea așa cum e

| StrongHeart a răspuns:

Eu zic ca ai sanse, problema e ca scolile alea costa vreo 1000-3000 euro, daca nu ma insel.

| aleee5262 explică (pentru StrongHeart):

Am auzit ca depinde de companii. Sunt care ti le asigura gratis

| Vântulalb a răspuns:

Prima data, rezolva cu scolioza. Apoi, cu limba romana! Nu "îs", ci "sunt". Apoi... candidezi.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Vântulalb):

Lasă bre fata să vorbească liber, doar suntem pe TPU nu la interviu cu angajatoru'

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Știi sa înoți. Probabil, dacă se prăbușește avionul, tu înoți până la mal chiar dacă sunt 5000 km? Probabil mai și salvezi câțiva de la înec.

| aleee5262 explică (pentru anonim_4396):

Exista traininguri pentru asa ceva. Sansele de prabusire sunt extrem de mici, si oricum se foloseste vesta de salvare. Daca mori, aia e nu e vina nimanui

| anonim_4396 a răspuns (pentru aleee5262):

"șansele de prăbușire sunt mici". LOL. De unde știi tu asta? O problemă la avion poate apărea oricând, chiar și în timpul zborului. Și nu de fiecare dată reușește aterizarea de urgență. Te uiți prea mult filme, în caz de contact cu apa avionul se poate rupe în două și să ia foc. Numai aterizările cu adevărat controlate și în funcție de experiența pilotului se poate ateriza în siguranță pe apă, apoi evacuarea oamenilor. LOL. Dacă mori normal că este vina cuiva, fie pilotul fără experiență sau eroarea altui angajat care nu a verificat bine anumite aspecte și se ajunge la prăbușire. LOL. Grea viața când vrei să pari superman de ocazie și nu știi cum să faci.

| FaimosulRazboinic a răspuns (pentru anonim_4396):

Esti mai in siguranta cu avionul decat cu orice masina lol

| aleee5262 explică (pentru FaimosulRazboinic):

Aprob si sustin dar oamenii in general vor doar sa te descurajeze. Nimeni nu iti vrea binele. Multumesc de raspuns!

| troleibuz a răspuns (pentru anonim_4396):

,,șansele de a muri într-un accident de avion sunt de 1 la 8, 321 pe tot cursul vieții unei persoane (spre deosebire de 1 la 723 șanse de deces într-un accident pietonal sau 1 la 119 șanse de deces prin otrăvire neintenționată).''
Dintr-un articol.

| aleee5262 explică (pentru troleibuz):

Multumesc de raspuns! Vad ca multi raspund aiurea fara sa fie informati deloc doar pentru a te descuraja. Apreciez ca te ai informat si ai scris aici

| anonim_4396 a răspuns (pentru FaimosulRazboinic):

Nu ești în siguranță nicăieri, fie ca mergi plutind pe scândură până în America sau cu deltaplanul.

| anonim_4396 a răspuns (pentru aleee5262):

La cât de visătoare ești, săraca de tine... Probabil nu ai sesizat că doar visezi caii lui Smiley. Am avut o prietenă care lucra ca și însoțitoare de bord, iar cu toate ca vizitezi multe țări, dar asta nu este viață. Mereu sari de la un fus-orar la altul, nu dormi suficient, nu mănânci suficient și nu ajungi bine la hotel că apoi trebuie să o iei din nou din loc. Frustrat? Nu, drăguță! Sunt doar realist! Or fi incidentele aviatice rare, dar și când se întâmplă îți rămâne doar Tatăl Nostru, că în rest cam nimeni nu te poate ajuta. Nu ai airbag ca la mașină, ( care nu este nici el eficient, dar câteodată ajută), nu te poți parașuta precum la cele de luptă și ești închis ermetic în interiorul avionului și să nu poți face nimic.Iar tu, ca însoțitoare de bord, va trebui să calmezi alte câteva zeci sau sute de oameni panicați. Mai rău, unii intră în panică doar cand avionul traversează zonă cu turbulente. Am fost și eu cu avionul, am văzut oamenii de gen. Iar însoțitoarea, săraca, umblă când la un om când la celălalt să ajute, să încurajeze. Unii intrau în panică rău, rămâneau fără aer si alte chestii. Crezi că este chiar așa, să stai cu degetul în nas, pasagerii își vad de treaba lor, le duci o cafea când ei o cer și Good Night? Asa cum pilotul răspunde de oamenii de la bord, la fel și tu ca însoțitoare răspunzi de oamenii pe care ii ai în grijă de la decolare până la aterizare.
După cum am spus, încă doar visezi pentru că ai apărut aici și ne-ai dat atâtea detalii mai ceva precum la casa de modă. Și aici nu este birou de recrutare pentru companii aeriene. Și nu avem de unde știi pretențiile angajatorului și alte aspecte. Așa că, ce ar fi să te faci mică, să te duci acasă cu tot cu întrebarea ta?
Mulțumesc!

Cu gandirea asta nu mai mergi la munca niciodata, ca poate te calca masina pe drum. Stai acasa in siguranta. Poate iti cade o tigla in cap daca iesi pana in curte.

Are 14 ani, e foarte bine daca se gandeste deja la viitorul ei de acum, altii la 25 nu au nicio directie in viata. Trebuie sa fii un om mic, trist, uracios, si sa-ti fie frica si de umbra ta ca sa gandesti asa. Calatoresc des cu avionul si foarte rar am avut turbulente. Auzi, visatoare, pentru ca ia in calcul o posibila cariera? Unora le place viata in miscare, nu e treaba ta ce viseaza ea. Tristule. Ai mancat azi?

Ai o mentalitate de vanzator de la Penny, mititelule. Dupa tine nu te faci medic, ca esti responsabil pentru viata cuiva. Nici avocat, poate bagi pe cineva la bulau aiurea. De fapt, nici macar taximetrist, ca poate ai accident si omori vreun client. Crezi ca toata lumea vrea sa stea o viata in fata calculatorului sau la casă ca tine?

| anonim_4396 a răspuns (pentru FaimosulRazboinic):

Dacă ți-a trebuit să îmi scrii trei răspunsuri pentru a-ți exprima punctul de vedere, imi imaginez cu cine am de-a face. Nu vreau să intru în polemică cu tine, sunt prea deștept. Apoi, văzând că tu ești mai informat ca mine și știi și vârsta pe care o are inițiatorul, atunci de ce nu ii oferi tu un sfat mai bun de atât? După opinia mea, dacă zici că are doar 14 ani și abia și-a scos actul de identitate, atunci până ajunge ea să își depună CV-ul la vreo companie aeriană, poate atunci va avea 90 kg și nu se mai încadrează cerințelor. Sau alte probleme de sănătate. În viață nu tu alegi job-ul, el te alege pe tine și degeaba în tinerețe visezi la un anumit job pentru ca, cu timpul să constați ca nu ești făcut pentru asta și cauți alteva de făcut. După cum am spus, visează caii lui smiley. Iar tu, te bagi aiurea în seamă într-un subiect pe care nu ești în stare să îl dezbați. Văd că doar tragi concluzii aiurea, în rest Dumnezeu cu mila.

Fata a zis ca e in crestere si mai are 4 ani pana la majorat, babaiatule, matematica de scoala primara, nici de vanzator la Penny nu esti bun.

''În viață nu tu alegi job-ul, el te alege pe tine''

Adica tu esti un animal fara discernamant? La ce gandire de gaina ai, probabil te duce maica-ta de mana la interviu de angajare. In cazul tau asa o fi. Dar tinerii normali au vise, tristule. Nu se multumesc sa stea sa astepte sa plece Tantza de la Penny ca sa le ocupe locul ca asta le e mai la indemana.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vei afla când vei încerca.
Bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Posibilitatea există, dat fiind că îndeplinești "condițiile"(deși unele mi se par cam băgate de la tine), aici e vorba de probabilitate. De concurență și noroc. Adică lucruri care nu prea țin de tine. Nu uita, nu e singurul job din lume. Eu merg pe principiul, fie ce-o fi, la McDonalds mereu e de muncă!

Răspuns utilizator avertizat
| GabrieloKg a răspuns:

Nimeni de aici nu iti poate da raspunsul concret, decat daca face asa ceva. Ca sa iti raspundem, ar trebui sa ne interesam noi, dar asta ține de tine, tu trebuie sa faci asta.
Daca te intereseaza asa ceva, clar cel mai simplu este sa cauti pe net si sa te interesezi ce scoala trebuie sa urmezi si ce se cere.
Aspectul este un plus ca doar na...frumusetea vinde.
Daca abia peste 4 ani esti interesata sa te apuci, ai timp 4 ani sa te pregatesti, facandu-ti sansele sa creasca.
Care sunt sansele? Nu avem cum sa iti raspundem, totul tine de tine si de programul de selectie. Prima data tu trebuie sa iti faci partea.

| FaimosulRazboinic a răspuns:

Nu are rost sa intrebi pe TPU sunt prea multi frustrati aici, daca tu stii ca te incadrezi in cerinte mergi si incerci si vezi ce iese dar sa-ti faci un plan de rezerva.

| aleee5262 explică (pentru FaimosulRazboinic):

Insfarsit cineva inteligent. Prea multi oameni frustrati care raspund foarte neplacut sau te descurajeaza. Multumesc!

| FaimosulRazboinic a răspuns (pentru aleee5262):

N-ai pentru ce. Vorbeste aiurea, ai mai multe sanse sa mori inecat la bord cu o aluna decat sa fii implicat intr-un accident aviatic. Si daca nu ma crede n-are decat sa citeasca despre asta sau sa se mai uite si el la stiri. Succes!

| BosneaEric a răspuns:

Eu zic ca ai sanse mari. Adica ai cunostinte in engleza, n-ai o greutate mare. Problema e cu scolioza. Faza e (cel putin la piloti) ca trebuie sa faci multe teste medicale. Cu drioptriile nu e problema daca iti faci operatie cred. Sper ca te-am ajutat.