anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care credeţi că este cel mai bun job? De ce?

Răspuns Câştigător
| cristi202 a răspuns:

E cel care iti place cel mai mult. Daca nu faci cu pasiune ce faci, devine un chin pe care il ai aproape a treia parte din viata.

15 răspunsuri:
| elasexygagica a răspuns:

Dansatoare love struck pentru ca nu trebuie sa te chinui prea mult cu invatatul din carti love struck

| Narcis2007 a răspuns:

Pentru mine programator...intotdeauna oamenii vor vrea cat mai multe aplicatii...calculatorul nu va disparea niciodata

| seby005 a răspuns:

Istructor auto, libertate(faci programul cum vrei)relati(cunosti multa lume) asta daca ai ceva vechime si ai un renume dezavantaje stres

| seby005 a răspuns:

Sal, Lasa jobul trimite-l pe sotu la munca tu mergi la plaja si la cumparaturi asta e cel mai cool.bafta pa

| PinkDea a răspuns:

Asistent medica, Medic, Avocat, jurnalist, invatator, barman (toate sunt grele )

| znstr a răspuns:

Medic,pentru ca in Romania multi medici buni pleaca din tara pe salarii mai mari afara iar in tara se cauta medici/asistente. Parerea mea; p

| Asyul95 a răspuns:

Sa fi actor dansator sau cantaret ...sa apari la televizor in lumetongue

| AdyTtZa a răspuns:

Notar, iei multi bani

| RoseAndBiia a răspuns:

Youtuber.Primesti multi bani, nu lucrezi mult, ai fani, ai ai multe oporunitati

| Speed99 a răspuns (pentru RoseAndBiia):

Din YouTube se castiga MULTI bani, nu lucrezi mult?!?! Tot ce ai zis tu e gresit. Go home dude, you're drunk.

| RoseAndBiia a răspuns (pentru Speed99):

Lucrezi mult la un videoclip, dar atata timp cat iti place sa faci chestia asta, nu e sa obositor. Si ba da castigi mult daca ai abonati

| Speed99 a răspuns (pentru RoseAndBiia):

Da intr-adevar, dar ca sa castigi mult trebuie sa ai vreo 500 de mii de abonati.

| Gickanho a răspuns:

Am auzit ceva fffff misto o data la stiri : ca exista slujba de "tester de luni de miere", cica asta + prietena calatoresc in toata lumea si testeaza toate locatiile posibile si toate distractiile din acele locuri pe banii agentiilor turistice ce ii platesc, ei trebuie' doar sa noteze impresiile despre hotelu la care au stat si despre monumente de vizitat, distractii etc...
funda

| ionut_9568 a răspuns:

Eu cred ca cel mai bun job este jandarm/politist pentru ca este un salariu bun(dar trebuie pregatiri bune)... Vanzzaator mai este un job bun pentru ca sunt sanse mici sa te dea afara + ca iei si salariu bun. Sper ca te-am ajutat.

| pissycutza_1270 a răspuns:

Dupa parerea mea thinking cel mai bun job ii ca sa fi cantareata, adica poti incepe dintr.o formatie mik apoi poti deveni cantareata Iti dau un exemplu :d eu laughing sunt intr.o formatie si daca ma va ajuta profesoru` s merg mai departe cu muzicaa vreau s devin cantareata... mi se pare ceva foarte interesant : iti pierzi timpu` pe la concerte si etc. chatterbox da cred ca ii soo`ooper; x :*:*

Întrebări similare