| diAAAa a întrebat:

Care dintre facultatile urmatoare ati dorii sa le urmati, daca ar fi sa puteti alege una? Argumentati de ce in functie si de preferintele voastre.
-Facultatea de Litere
-Facultatea de Medicina/Stomatologie
-Facultatea de Psihologie
-Academia de Politie.

9 răspunsuri:
| Anca a răspuns:

Cristian, tu ai fost beat cand ai scris mesajul asta?
Facultatea de Medicina e cea mai usoara? laughing Inseamna ca cea mai grea e Spiru Haret laughing

Eu as opta pentru stomatologie in locul tau.
M-ar atrage cel mai mult dintre cele enumerate de tine.

| ღ♥•º°mariposa°º•♥ღ a răspuns:

Eu vreau sa fac Facultatea de Medicina, stiu ca este grea dar daca am ambitie voi reusi si optez pentru ea pentru ca imi place biologia dar si sa ajut oameni, bineinteles dupa 6 ani de studiu, sau chiar mai mult.
De asemenea as vrea sa fac si psihologia pentru ca te ajuta sa ii cunosti mai bine pe oameni si chiar pe tine insati.
Dar tu ce ai alege?

| deeeeeebora a răspuns:

Medicina pentru ca este o facultate interesanta si nu sunt buna la mate, nici la rom asa ca ce pot sa optez?

| cristianorudi7 a răspuns:

-Facultatea de Medicina
la aceasta facultate as vrea sa merg deoarece este cea mai misto, cea mai simpla si cea mai accesibila dintre toate. celelalte sunt prafff bai litere sula, psiho sula, militia pla nu sula, asa ca pa

| Tzl a răspuns:

As alege fara niciun fel de ezitare Facultatea de Medicina. Pentru ca pe orice fel de vreme, fie de pace sau de razboi, vara sau iarna, medicii, avocatii si popii, niciodata nu vor fii in criza sau sa moara de foame. Dar pentru fac. de medicina trebuie sa ai o anumita vocatie si inclinatie catre domeniu. in sensul ca nu rezisti daca nu iti place. In rest, nu ma pricep sa iti raspund, pentru ca nu m-am documentat indeajuns. Sper ca ti-am fost de folos, Tzl

| vreauTotulSauNimic a răspuns:

Nu ma pot hotari intre Facultatea de Psihologie si Academia de Politie.

| loricel a răspuns:

Facultatea de Psihologie, deoarece imi place sa ajut si sa dau sfaturi.

| cristina_6311 a răspuns:

Facultatea de psigologie deoarece cat mai multi rineri au nevoie de sfaturi si pentru ca imi place si am rabdare

| Laru949 a răspuns:

Facultatea de psihologie este f interesanta, inveti sa citesti oamenii din priviri, inveti sa te porti in viata de zi cu zi si sa treci altcumva peste situatii, si, cel mai important, inveti sa ajuti pe ceilalti doar din vorbe. problema este ca in acest domeniu nu prea cred ca se castiga f bine, ca in alte domenii gen medicina. eu una as alege ceva care sa-mi placa, nu ceva care sa ma atraga doar pentru castig dar sa o fac fara chef