anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care e cea mai bine-platita meserie din Romania? Ma refer la astea "pamantene", nu la "CEO Rompetrol"

Răspuns Câştigător
| roxanna a răspuns:

In publicitate mai sunt locuri de munca bine platitehappy

8 răspunsuri:
rroxi44
| rroxi44 a răspuns:

In afara de fotbalisti..., prezentatori TV, sau alte joburi care implica scara nationala si internationala... Nu stiu ce sa-ti spun. Cred sincer ca depinde foarte mult de ceea ce faci, de pregatire, de timpul de lucru, de calitatea muncii, de patron... si de posibilitatea avansarii in post. Din nefericire nu poti sa-ti dau un exemplu... de munca bine platita. Pot sa-ti spun ca in comparatie cu alte persoane, spre exemplu, piloti de avioane sunt bine platiti. Dar exista si riscul la care se expun si responsabilitatea... Pot in schimb sa-ti dau o adresa unde poti sa-ti cauti un job, sau sa vezi ce oportunitati de job-uri sunt
http://www.fantrans.ro/

carla
| carla a răspuns:

Pai, vezi asta e si ideea.tocmai alea extraterestre sunt cele mai bine platite... Rompetrol, agentii nu stiu de care,. Electrica .etc.etc

assiris
| assiris a răspuns:

Dar "CEO Rompetrol" din ce galaxie este?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Presedintele romaniei?

| andrada_8748 a răspuns:

Controlorii de trafic

| razvan_3946 a răspuns:

Cea mai bine platita meserie din romania este cea de magistrat ..castigi intre 200-250 milioane pe luna +ca nu ai limita de varsta la care sa te retragi poti sa te retragi si la 75 de ani daca vrei si nici nu poti fi dat afara super serviciu happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Actoria.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Avovat, contabil, jurist, procuror... ahh?

Întrebări similare