Matematica a fost un obiect foarte iubit de mine, adevarul este ca am avut noroc si de profesori care te determinau sa iubesti acest obiect. Notele era intre 7 si 10.
Cea mai mică a fost 4... Şi sunt in clasa a 8a
Niciodata nu mi-a plăcut mate
Şi nici nu-mi va plăcea))))
Si mie 8, 30 la un test anul trecut. De atunci nu am mai luat nici macar 9
Numai 10 de atunci
Din fericire, eu nu mai fac matematica pentru ca sunt profil filologie.Am urat de prin a 6-a matematica, nu am reusit sa o mai inteleg, asa ca am lasat-o moarta la un moment dat, imi scoteam o media ca vai de ea de 7 si aveam grija sa invat si sa trag tare la restul materiilor. Cea mai mica nota a fost 4, ultimul luat fiind in a9-a, semestrul intai.
Buna.
Pai cea mai mica nota a mea la matematica, a fost 10. Ador matematica :X
O iubesc:X
Pa, pa.
Pai un 5 la un test de adunare si scadere de pe clasa a 6a. De atunci, n-am nota mai mica de 10. BTW, nu mi-a trecut nota, dar a ras bine profa cand mi-a corectat lucrarea.
5 in a... a4 nu am stiut la un test in fine nu mi-a strcat prea mult ca tot locul 1 am luat
dar a ta care e?
Cea mai mica?
imi aduc aminte ca 7
dar fiinda avem un profesor care ne zice foarte direct:hai la mine la meditatie ca daca nu nu te scot din 3" cred ca'i bun saptele.[nu ma duc la el la meditatie]
Mia pus un 1 in catalog ca i-am facut panarama la ora ei sacra de logica numerelor si operatiilor care se pot efectua cu ajutorul lor