Cea mai mica nota era 3! asta pentru ca nu eram cuminte si ma scotea la tabla, imi dadea un carnat de 1 m sa-l rezolv si evident, nu puteam ce nota? 3
Dar nu ma suparam deloc, nu era primul si nici ultimul, n-aveam treaba ma salva concursu CANGURUL
Mie nu imi prea place matematica dar am note bune cea mai mica nota a mea a fost doar la mate. este nota 7
Si mie 8, 30 la un test anul trecut. De atunci nu am mai luat nici macar 9
Numai 10 de atunci
5 in a... a4 nu am stiut la un test in fine nu mi-a strcat prea mult ca tot locul 1 am luat
dar a ta care e?
Eram la generala si ne dadea mancare aia lapte si cu nhuj ce bagheta de paine. ce-mi trece intr-o zi prin cap? sa sterg tabla cu lapte chiar inaintea orei de matematica vine doamna scrie asa trala la bl bl si intr-un anume loc nu mai scria ce e aici ma?
pai sa vedeti doamna ca el a sters tabla cu lapte (recte eu) si m-a scos la tabla ca sa fac eu la tabla
)
mi-a dat 2 exercitii.
stii sa le faci?
nu!
treci la loc 3 da ce eu stau sa ma joc aici
Voi nu aveti nota mea mie profu mi-a dat 11 a zis ca ma lasa pe mine /sa predau la ce bine stiu mateeee de fapt am 6
)
Pai un 5 la un test de adunare si scadere de pe clasa a 6a. De atunci, n-am nota mai mica de 10. BTW, nu mi-a trecut nota, dar a ras bine profa cand mi-a corectat lucrarea.
Pai eu in clasa 5a am fost singura fata(nu baiat) din acel an cu nota 10 la mate in a sasea 8 iar anul asta 8
Matematica a fost un obiect foarte iubit de mine, adevarul este ca am avut noroc si de profesori care te determinau sa iubesti acest obiect. Notele era intre 7 si 10.
Eu una urask mate.nu-mi place deloc.momentan cea mai mica dar si cea mai mare este 9...nu am niciun 10.cred ca cea mai mica nota a mea va fi cea de la teza
(((... funda?