| andtreeaandreutza a întrebat:

Care e cea mai mica nota a ta la mate? big grin place mate

57 răspunsuri:
| Tenchiu a răspuns:

Cea mai mica nota era 3! asta pentru ca nu eram cuminte si ma scotea la tabla, imi dadea un carnat de 1 m sa-l rezolv si evident, nu puteam laughing ce nota? 3 laughing Dar nu ma suparam deloc, nu era primul si nici ultimul, n-aveam treaba ma salva concursu CANGURUL laughing

| GyeBaek a răspuns:

Eu am luat si 5 cu tote ca media mea iesit 10.

| Selena54 a răspuns:

9 momentan big grin

| TwixulDrept a răspuns:

8

| MisterKat a răspuns:

Nota 3

| elenush_6230 a răspuns:

3! nu imi place mate ...si la dracu mai am diriginta si de matematica! crying

| geoox550 a răspuns:

9
happyda nu imi place. da n-am chef sa-mi stric media din cauza ei!phbbbbt

| Naomitza a răspuns:

Mie nu imi prea place matematica dar am note bune cea mai mica nota a mea a fost doar la mate. este nota 7crying

| DaughterOfDarkness a răspuns:

Cea mai mica nota a mea la mate de anul asta e 9. A ta?

| TeoPT a răspuns:

Si miehappy 8, 30 la un test anul trecut. De atunci nu am mai luat nici macar 9 laughing Numai 10 de atuncilaughing

| DannyNuIntelegeTPU a răspuns:

8, 50...Sunt a vii ...ne spui si nota ta cea mai mica?hee hee

| Ana a răspuns:

4, cred big grin numai tin minte sigur dar oricum pe aici pe la 4-5 big grin

| aaaa12345 a răspuns:

Pai e 7 adica B. ca inca nu fac cu note

| Kqzu97 a răspuns:

5 la Teza:d

| Hayat a răspuns:

Sincer sunt pe a 10-a si am luat un 1 saptamana trecuta

| DidiChanx3 a răspuns:

5 in a... a4 nu am stiut la un test laughing in fine nu mi-a strcat prea mult ca tot locul 1 am luat tongue dar a ta care e?happy

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
A fost 10 și la bac am dat probă orală la matematică.
Pa, pa.

| sweetlollypop a răspuns:

6 a ta?

| ONU_2429 a răspuns:

Eram la generala si ne dadea mancare aia lapte si cu nhuj ce bagheta de paine. ce-mi trece intr-o zi prin cap? sa sterg tabla cu lapte chiar inaintea orei de matematica vine doamna scrie asa trala la bl bl si intr-un anume loc nu mai scria straight face ce e aici ma?
pai sa vedeti doamna ca el a sters tabla cu lapte (recte eu) si m-a scos la tablastraight face ca sa fac eu la tabla laughing)laughing mi-a dat 2 exercitii.
stii sa le faci?
nu!
treci la loc 3 da ce eu stau sa ma joc aicilaughinglaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

8 pe anul asta si singura.

| Papusicaaaaaa12321 a răspuns:

De cand am inceput scoala... 5

si luni mai dam un test sad

| Ady3zzwww a răspuns:

Voi nu aveti nota mea mie profu mi-a dat 11 a zis ca ma lasa pe mine /sa predau la ce bine stiu mateeee laughing de fapt am 6 laughing)

| ioanaaa_1437 a răspuns:

3

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

7pana acum.

| 인스피릿 a răspuns:

Pai un 5 la un test de adunare si scadere de pe clasa a 6a. De atunci, n-am nota mai mica de 10. happy BTW, nu mi-a trecut nota, dar a ras bine profa cand mi-a corectat lucrarea. big grin

| andtreeaandreutza explică:

Pai eu in clasa 5a am fost singura fata(nu baiat) din acel an cu nota 10 la mate in a sasea 8 iar anul asta 8

Stefan
| Stefan a răspuns:

Matematica a fost un obiect foarte iubit de mine, adevarul este ca am avut noroc si de profesori care te determinau sa iubesti acest obiect. Notele era intre 7 si 10.

| florynnaa a răspuns:

Eu una urask mate.nu-mi place deloc.momentan cea mai mica dar si cea mai mare este 9laughing...nu am niciun 10.cred ca cea mai mica nota a mea va fi cea de la tezacrying(((... funda?batting eyelashes

| Andreea_1745 a răspuns:

7 :d