Kitzi.ani,ai?>
daca.12.de.14.ani.))
Adika...cu.2.sau.1.an.mai.mare.dar.si.de.virsta.ta.ar.fi.ft.bine.fundA? pls:*:*
Dupa 14 ani
cel mai bine este sa ai un prieten la 16 sau 17 ani
funda?:*
Nu exista o varsta potrivita pentru a avea un prieten. Fiecare este liber sa se indragosteasca, sa aiba o relatie, atunci cand este pregatit, cand a intalnit o persoana potrivita.
Si 12 ani daca sti sa-ti organizezi timpul si sa nu neglijezi scoala. ^_^
Chestia asta nu tine de noi, ci de tine, cand te simti tu pregatita sa ai un iubit. dar daca vrei sa stii ceva exact, pe la 14 ani e ok dupa parerea mea. Dar sa ai grija sa nu iti neglijezi prietenii si scoala din cauza asta
papa
Daca intra in discutie si sexul cred ca 17. avand in vedere ca unele incep de la 12.
Totul depinde de tine, daca esti dezvoltata atunci 14-15 este cea mai potrivita... daca nu cred ca la 16-17.Eu am un prieten de la 14 ani, tu singura iti alegi momentul cand iti doresti sa fii iubita.
Nu există o anumită vîrstă la care trebuie să ai prieten.Important e să fii pregătit/ă pentru o relaţie.
Dupa parerea mea nu are varsta. Eu m-am indragostit prima data la gradinita.
Dupa 18 ani, esti matura si privesti altfel viata, in asa fel incat sa nu faci dintr o relatie de prietenie o relatie de desfranare, cu consecinte ce te pot marca. Deschide bine ochii si gandeste cu cap, dragostea nu e sex si presupune o jertfa si unire in ganduri, idealuri.
anonim_4396 întreabă:
Latinmoon întreabă:
Me,myself & I întreabă:
anonim_4396 întreabă: