Defineste energia feminina. Daca ai de gand sa zici de mama, bucatareasca, ingrijitoare, nu te mai obosi.
Ce are rolul de a fi mama? Ce este greșit cu asta? Nu sunt mama nici nu am de gând in următorii ani doar ca nu mi se pare nimic greșit cu femeile care aleg sa facă meseriile astea …. Întrebarea mea era strict : ce meserii sunt frumoase pentru o femeie in energia feminină. Asta clar poate include și bucătăreasă de ex
Mie mi se pare sexy meseria de patiser. Faptul că îți dă libertatea de a amesteca tot felul de lucruri și la urma sa iasă ceva superb, îmi lasă gura apă
Nu și dacă tu ești șeful cofetăriei.
Însă nu la asta mă refer,mă refer la faptul că o femeie tăvălindu-se prin faina sau care face prăjituri bune combinând chestii interesante sau modul în care prepara sosurile sau decorațiunile, nu știu, nu prea pot explica in cuvinte cum vad eu chestia asta, dar cert e ca îmi place, cel puțin mă face să mă simt iar un copil
Ok, dar confunzi patiseria cu cofetaria.Si in mod normal daca te joci cu faina nu ai ce cauta acolo. Ai vazut probabil prea multe filme cu fete care isi dadeau cu faina pe fata si pe haine cand trecea baiatu' dragut, ca sa le observe cat sunt ele de muncitoare.
Hair stylist
Make up artist
Profesoara/educatoare
Fashion designer
Altele nu imi vin in minte
Vezi ce iti spune inima sau care era dorinta ta din copilarie!
Daca spui ca esti in energia feminina, atunci ar trebui sa iti stii menirea.
Meseria de educatoare e pe locul 1 ca frumusețe din punctul meu de vedere, la o femeie. Pe 2 vine cea de actriță de film (dar și de teatru), iar locul 3 e ocupat de cea de avocată