In afara de sanatate, putere de munca si evident, familie? Pai nu stiu, cred ca un loc de munca platit atat cat sa iti asigure un trai decent.Nu masini americane, nu vile, nu banci, ca astea nu pot aduce fericire...Parerea mea. Dar cel mai interesant lucru e viata insasi.Ca iti aduce zilnic surprize si nu ai timp sa te plictisesti, mereu stai in asteptare interesat de ce va urma.
Cel mai interesant lucru in viata este sa te realizezi ca om, sa ai o familie si sa fii fericit.
Cand iti dai seama cat de prost ai fost cand ai facut bine si ti-ai auzit numai de rau. E intrsant pentru ca te motiveaza sa stai in garda si cand dormi
Cel mai interesant lucru e ca te-ai nascut aici si acum.Mai ales ca, oricat te-ai intreba cum de s-a intamplat asta, niciodata nu vei primi raspuns.
Toate experientele pe care le traim sunt interesante. Si ne dam seama prea tarziu care sunt adevaratele lucruri care conteaza in viata. In general, cand ni se ia sanatatea, ne dam seama ca nimic nu conteaza mai mult si cu atat mai putin banii.
Sunt necesari din pacate... ei fac pamantul sa se invarta. si asta nu am ales-o nici eu nici tu, au ales-o altii inaintea noastra.
Pacat ca in viata desi parem liberi, ne supunem regulilor impuse de altii!
Vointa si toata silinta de a obtine si intretine o familie unita, fericita, multumita.
Nu toti reusesc asta.
„Esti cea mai interesanta persoana pe care am intalnit-o in viata mea"
Asta trebuie sa auzi cand prima intalnire cu o femeie se apropie de sfarsit.
Intr-o societate in care scoala si mass media te invata sa fii la fel, sa mananci la fel, sa te imbraci la fel, devine tot mai greu sa fii diferit, unic si irepetabil.
Desi nu ajunge un singur articol ca sa putem discuta despre importanta si valoarea creativitatii, o sa vorbim despre cateva lucruri care trebuie sa te scoata din turma de baieti si barbati care au aceleasi tipare de comportament. Doar simplu fapt ca esti diferit te poate face mai atragator.