Numele real este destiny hope aliasul este MILEY; SMILEY data nasteri 23 noiembrie 1992 (17 ani) zodia sagetator locul nasteri nashville tenesi necasatorita mama letcia tatal billy ray cyrus surori brandi cyurs si noah lindsey cyursfrati cristopher cyurs trace cyurs brayson cyurs animale caini loco tag minnie pearl juicy rodio.(l. a.). cai in nashville inaltime 1; 64 m coloarea ochilor albastru/verdeculoarea parului saten hubby-uri:shopping bicicletasite oficial www.myleycyurs.com
Numele adevarat a lui miley cyrus este destiny hope cyrus...si dc vreti voi sa stiti asa de multe despre ea mai lasati saraca fata in pace...si nu inteleg dc va suparati atata ca numele ei este destiny hope cyrus strigatio si voi miley cyrus ca dor nu sia schimbat fata numele de dragu ca voua nu va placea sia schimbat numele ca ei nu ii placea dor nu se ia dupa voi!
Bai asta! Ultimu' handicapat de jos care e anonim! Sa stii ca numele ei adevarat nu este Miley Cyrus, ci Destiny Hope Cyrus! Cine nu stie? Si bagati si voi astia care nu cred, bagati la cap ca asta e adevaru'! Ok? Si sunt absolut foarte precisa ca asta este adevaratul ei nume! Asa ca...imi pare rau pentru voi! Si numele de Miley vine, cum au spus si celelalte fete de pe acesta pagina, de la faptul ca era si este foarte zambitoare:Smiley-Miley, exact cum are numele si Smiley! Si nu va mai luati dupa alti prosti care nu stiu ce spun! Luati-va dupa mine si dupa cei care au dat acelasi raspuns dupa mine! Va rog frumos! Si apropo, ceilalti, care nu cred, sunt niste prosti intr-adevar, ma scuzati ca o spun!
3keen întreabă:
aksjsksbjsbs întreabă: