| AndreiWeisz a întrebat:

Care job part-time vi se pare mai ok? Casier la Carrefour sau sau lucrez la McDonalds? Vreau sa lucrez pe vara si astea 2 optiuni le am. Ca si salarii, sunt destul de asemanatoare, nu e vreo diferenta majora. La ambele as lucra 6 ore, La Carrefour as fi strict la casa, iar la Mc probabil ca pe ture (in bucatarie, la casa, sa cureti prin local etc). Singurul dezavantaj pentru Carrefour este ca ar fi departe, in cealalta parte a orasului practic. Voua care vi se pare mai ok?

8 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Eu as alege Carrefour

La Mc iesi zilnic mirosind a prajeala de acolo

| GabiDumitrescu a răspuns:

Carefour si eu. In alta ordine de idei, mi se par joburi penibile pentru tine. De ce nu te duci bouncer la vreun club?

| AndreiWeisz explică (pentru GabiDumitrescu):

Nu se poate part-time la firme de securitate ca am incercat.

| alina2k18 a răspuns:

La MC stai numai in picioare plus trebuie sa fi rapid, ai ceva responsabilitate.
La Carrefour pare ceva mai relaxat job ul.
Poti sa imi spui si mie salariile, te rog?

| AndreiWeisz explică (pentru alina2k18):

La 6 ore, la Mc ai in jur de 1000 de lei plus bonuri in valoare de vreo 90 de lei. Mai sunt si ceva sporuri daca lucrezi in weekend sau tura de noapte. La Carrefour e 925 plus ceva prima de transport de 75de lei, deci 1000, plus bonuri in valoare de 110 lei. Mai si sporuri, 25% daca lucrezi in weeend si 25% daca lucrezi noaptea pana la inchidere.

| alina2k18 a răspuns (pentru AndreiWeisz):

Putin, dar mai bine carrefour totusi decat Mcwinking
Merci.

| HadesSs a răspuns:

Casier la Carrefour clar, la MC mirosi a mancare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Carrefour