Meseria cea mai frumoasa e cea care iti place tie, cea pe care o faci cu drag. Nu exista o meserie care sa fie "cea mai frumoasa" pentru toata lumea, fiecare are preferintele lui si isi iubeste propria meserie
Cea care iti place, daca mie imi place sa fiu gunoier, aceea e cea mai frumoasa meserie pentru mine si nu, nu sunt gunoier, era doar un exemplu!
Oh...fiecare cu preferintele lui insa dupa mine e cea de Arhitect sau Designer Interior.De asemenea, cand iti alegi meseria nu trebuie sa te iei dupa X sau Y ci doar sa faci ceea ce iti place. Daca vei alege dupa preferintele parintilor o sa mergi cu sila la job.Sti...mi se pare frumoasa si meseria de artist deoarece ai ocazia sa vizitezi toata lumea. s
Cea care iti place cel mai mult. Orice meserie e frumoasa daca o practici cu dragoste .
Ce-a de muzician dupa parerea mea, dar ce-a mai frumoasa este cea pe care o practici cu drag
Nu exista "cea mai frumoasa meserie"...pentru ca toti avem pareri diferite, fiecaruia dintre noi ne place altceva.
Cea pe care sa o practici cu drag, o ai in mintea si in sufletul tau tot timpul, te bucuri de ceea ce faci si vrei sa faci si mai mult!
anonim_4396 întreabă:
3keen întreabă: