In it. este destul de usor sa te lansezi daca stii programare si piata de pe internet se misca foarte repede.
Politician(deputat, senator, primar, consilier etc.) aceasta meserie nu cred ca mai are nevoie de explicatii e cea mai bine platita meserie din Romania
Televiziuni comerciale. editor video >>2600 RON. salariu constant fara intarzieri. iti spun din experienta
Fotbalisti daa!iia primesca cam 10. 000de euro pe zi dar depinde unde joci si ce patron ai de exemplu messy primeste in jur de 100. 000. 000 de euro
Fratele meu...fotbalist e greu sa ajungi. 10/100 ajung sa joace la un nivel inalt
Poate ai si uh noroc ca mine eu am 10 ani si vor iia de la poli junior sa ma cumpere am fost la multe cupe dar echipa mea a pierdut doar o data cand eu am fost in vacanta deci in rest amcastiigat tote machurileeo zic sa incerci!
Frate si eu joc fotbal... dar e greu sa ajungi undeva departe..si in rest informeaza'te 100 de milioane tu vezi ce vorbesti...
Eu vorbeam de messy cred ca e cel mai bun fotbalist din lume asa ca el poate sa aiba si mai mult
Bft nu imi pun mintea cu un copil..in primul rand informeaza'te messy nu e corect scris,"messi"
Ba:@...asa imi place mie sa scriu asa ca...
anonim_4396 întreabă: