| dTz123 a întrebat:

Care poata sa-mi zica si mie ceva despre iepuri adica nu inteleg ce trebuie sa le dau de mancare ce mananca? Ce mananca? Si au ceva program cand mananca?

Răspuns Câştigător
| Măriucaaaaaaa a răspuns:

Deci am avut si eu iepuri adica inca am.mama le da de mancare de 3 ori pe zi:dimineata pe la 8, la amiaza pe la 1 si seara pe la vreo 7-8...depinde.nu mananca cine stie ce:fan, iarba, coji de cartofi, morcov, paine. aproape orice.acm depinde ce fel de iepuri ai. apropo cand e cald sa le pui si o cutiuta cu apa. inceaqrca si tu sa le dai cate ceva si sa vezi ce le place. sper ca ti-am fost de ajutor:-p

4 răspunsuri:
| Angelsergiuboy a răspuns:

Lasal in gradina si isi alege el

de obicei morcovi, varza si chestii de genu

| SayMeSayYou a răspuns:

Buna`! Poi mananca legume (morcovi, cartofi).Paine.am si eu si asa le dau sa manance.Si apa trecuie sa le dai o data pe zi. Iar mancare trebuie sa le dai cam de 2 ori pe zi.Succes.

| cristi112233 a răspuns:

Salut
Si eu acum doua luni nu stiam dar... am intrat pe acest site si am gasit toate raspunsurile : http://www.iepurasi.net/
Funda?

| andreutzadragutzica a răspuns:

Pai iepurii pot manca orz, orez, grau, coaza de pepene... iepurele meu mananca absolut orice.
daca ai iepure prins pe camp nu-i da apa, daca iti cumperi cumpara si un fel de biberon special pentru. ei. mananca cand au chef. ei isi depoziteaza mancare undeva in zona fundului ca un fel de saculet. zgarie si musca. daca nu-i faci vaccin nu-i imic eu nu i-am facut si are trei ani si nu are nimic. cand ei sunt in calduri fac absolut orice sa se... de nervi bat din labele din spate si rod cabluri caiete...

FUNDA?