Interesant.
in aceeasi dilema sunt si eu. eu zic ca e mai fain la sociale. si la filo e fain dar depinde si de ce vrei tu.
eu oricum merg la filo simpla . dar e mai fain la sociale!
fundita?:O3
Depinde ce-ti place nimic nu-i greu nimic nu-i usor.La engleza intensiv probalil ai face ore de engleza in fiecare zi iar la stinte sociale faci romana latina logica.
Eu is la filo intensiv engleza
nu faci ore de englz in fiecare zi ...eu am 4 ore de englz (in clasa a 10-a)fac una de latina, 2 de mate, 2 de fizic, una de chimie, 4 de romana... asa e simplu da eu zic ca te poti adapta in functie de ce iti cere profilu.
in orice caz din punctul meu de vedere e f usor la filo in comparatie cu cate ore de mate si info au cei de la profil de mate info...
Stiinte sociale pentru ca in clasa 9 dai teza la romana, istorie, engleza si logica(o materie usoara pe care o vei face doar in a 9 a) iar in a 10
dai la psihologie.
La filologie dai la romana, istorie, latina(care e f grea) si inca o materie nu mai stiu exact.
Deci prin umare e mai bine la stiinte sociale, dupa parerea mea.
Eu sunt la matematica-engleza intensiv si intr-adevar se fac foarte multe ore de engleza. Dar e chiar frumos! Merita engleza intensiv!
Andrei2343434343434343 întreabă: