Http://www.creeaza.com/......ala411.php
Psihologia medicala se refera la atitudinea fața de bolnav și boala, fața de sistemele de ingrijire a sanatații, atat ale individului bolnav cat și ale celui sanatos, acest lucru incluzand logic și atitudinea medicului și a celor ce lucreaza in domeniul medical fața de propria profesie.
Medicina de urgenta, endocrinologia, med de laborator, anatomopatologia, neurologie, medicina interna, ginecologie.
Pe lista mea intra și aproape toate specializarile chirurgicale, deși am pus acolo și ginecologie care este la pachet cu obstretica
Sincer, mie îmi place la nebunie dermatologia. Meseria unui dermatolog e ceva mai puțin riscantă spre deosebire de celelalge ramuri ale medicinei. De-a lungul vieții m-am comfruntat cu o sumedenie de boli de piele. De aici şi iubirea mea pentru aceasta. Am găsit un medic dermatolog excepțional. În ochii lui se putea citi iubirea pe care o avea pentru meseria aceasta, iubire pe care cu timpul mi-a transmiso şi mie. Explicațiile lui m-au atras spre a-mi dori să ştiu mai mult. Acordă-i o şansă, sivur te v-a fascina!