| NicusorYo a întrebat:

Care stie cum poti face bani destul de rapid la varsta de 14 ani?
Fundawinking

12 răspunsuri:
| Roxett a răspuns:

Pai poti sa te angajezi la impartit pliante sau ca vanzator de inghetata.

| mdany a răspuns:

La 14 ani nu te va lua nimeni pentru un job fiind inca minor.De la 16 in sus de poti gandi la un job part-time.

| yonutz1 a răspuns:

Ceri de la tac-tu.

| Neimportant a răspuns:

Ţi-am mai zis odată că nu te angajează nimeni la vârstă asta şi mai ales că e criză! Fă pariuri sau vinde pliante... ajută lumea cu câte ceva şi mai primeşti şi tu ceva lei.

| iulianr a răspuns:

1.Ii rogi pe parinti sa iti dea
2.Cauti un job de vara care este platit bine

| tapeee a răspuns:

Ati innebunit toti cu banii.

| Horia_8139 a răspuns:

Poti face servicii vecinilor(sa le maturi frunzele din curte, sa le maturi zapada la iarna). poti sa pui reclame pe blog-ul tau si sa castigi 0. 05euro/click pe o reclama. poti oferi servicii de baby sitting. poti sa meditezi copiii mai putin dotati intelectusli pe o taxa mica 5-10lei ora. poti deveni reprezentant avon. funda?

| Aylinn a răspuns:

Mergi la mama/tata si ceri.

| DaNNNiii a răspuns:

La 14 anihappy te consideri minor asa ca nu te poti angaja nici macar temporal (16 ani minim din cate stiu eu) daca ai nevoie de bani cel mai bine e sa aplelezi la familie

| deeutza_3402 a răspuns:

Din cersit o sa castigi foarte foarte mult laughinglaughinglaughinglaughing
Funda?

| Adicutzu a răspuns:

Pai eu faceam bani multi (acum am 15 ani si am un iphone si niciodata nu-mi lipsesc cam 500 - 600 de lei). Am inceput vrand sa imi schimb telefonul vechi cu unul mai nou si mai bun. De fiecare data cand era ziua mea sau de craciun eu nu ceream cadouri ci bani. In timp am strans tot mai multi prin cumpararea si reconditionarea unor telefoane "rele" pe care le facaeam ca noi si le vindeam la un pret de 2 ori mai mare. Si uite ca acum la 15 ani am 2 telefoane (Nokia n95 si S-E k850i) de vanzare si bani pentru piese... Sper ca ti-am fost de folos... Bafta la "produs" bani.

| Miruna_9284 a răspuns:

Prostitutia :d...glumesc, la anii tai ar trebui sa te axezi mai mult pe invatat si sa lasi facutl banilor pe cand vei mai creste putin. Daca chiar vrei sa faci niste banuti, ajutati vecinii la treburile lor si castigi si tu un banut chiar daca e mai putin. Sper ca te-am ajutat! Pa, pa! :*