| NicusorYo a întrebat:

Care stie cum poti face bani destul de rapid la varsta de 14 ani?
funditawinking

Răspuns Câştigător
| treideca44 a răspuns:

Munca, ambitie, inteligenta happy. Dumnezeu iti da, dar nu iti baga in traista

10 răspunsuri:
| ShowTim3 a răspuns:

1.Pentru cei care au zis munca, nuprea te ia nimeni la 14 ani! la 16 da, sau te ia la negru.
La 14 ani, poti sa faci prin pariuri sportive, 5 lei nu mai mult, si cu ceva inteligenta combinata cu noroc poti sa faci bani frumusei 50 lei 100 lei, depinde cate meciuri ai pus happy un prieten a pus 5 lei si a luat 6 mil si ceva, avea ditamai hartogul in mana.
Poti sa iei haine si sa le vinzi, se fac bani frumosi din astea mai ales ca acum e reducere, eu am luat 20 tricouri din mall cu 35 lei, de la 50-60-70 chiar, de firma, normal ca le-am luat si pentru profit si pentru mine, daca nu vor prieteni nu e problema ca le port eu happy oricum 50 lei-35= 15 lei profit nu e mult dar e bine
am vandut deja 4 tricorui de obicei il vand cu pretul dinaintea reducerii.dar e recomandat sa faci chestia asta doar cu prietenii, si adidasi mai vand. etc
@QuizMaster normal ca pierzi banii la pariuri daca pui pe 142394234 de meciuri, eu de obicei pun 1 mil pe 3 meciuri care stiu sigur ca le castig, si iau 1.5 mil. si cand pun pe multe meciuri bag 3-5 lei ca sa nu ma dau cu capul de pereti! oricum creaza dependenta si daca sti ca nu poti sa te lasi mai bine nu te apuca, nu e chiar simplu sa stii happy
Sau poti sa ceri bani parintilor lol 5 lei tata, 5 lei mama, 5 lei bunicu, 5 lei bunica 20 lei/zi nu e o avere dar e bine

| QuizMaster a răspuns:

Frate,oamenii astia isi bat joc de tine.Raspunsul cu,,centura" e dat la misto,ala cu pariurile po sa pierzi banii pe care ii pariezi deci sa te terezesti ca nu ai facut niciun ban ba chiar ai mai multi de strans ca s aacoperi banii pierduti, iar cel cu reclamele cine crezi ca plateste oameni ca se faca reclame pe net?

Incearca sa te faci plasator pe microbuz, strangi bani usor si chiar si obiecte gen telefoane sau portofele.

funda?

| Lorreyn a răspuns:

Cred ca la nimic

| Fanatic a răspuns:

Poti face bani pe net... postezi relcame sau altele... funda?

| Neimportant a răspuns:

Bună!
De ce te încăpăţânezi să faci bani de la vârstă asta? Când o să fii mai mare o să ai câţi bani vrei tu, mai aşteaptă!
Baftă!

| Agradável a răspuns:

Pariuri sportivewinking

| Bluef4 a răspuns:

Iti spun un singur cuvant... centura...

| rudfy a răspuns:

Eu am facut bani prin bratarile prieteniei dar poti incerca si ceva mai simplu cum ar fi sa vinzi ceva sau pur si simplu sa dai niste ajutor prin casa contracost happy bafta

| TarkaN a răspuns:

Muncesti sau joci metin2/cs faci lv mare/sau server la cs la server cs dai pe euro admine faci euro pe cartela le vinzi la prieteni, sau cont metin2 iar pe euro daca e bun

| SmithZack a răspuns:

Http://www.clixsense.com/? 4325896
Pe site-ul asta trebuie doar sa vizionezi reclame si sa faci sarcini (task-uri). Poti scoate banii la 8$. Eu am facut 12$ pana acum, fiind de 2 saptamani. Bafta.