Laxativele ajuta pe moment, daca din meniu lipsesc fibrele, constipatia o sa revina. Ceva ce recomand si pentru curatirea colonului, si prevenirea constipatiei si cresterea aportului de fibre: pliculete de pulbere efervescenta plantaben. Iti garantez ca o sa ramai uimita de rezultate!
Uleiul de ricin cu arome. te ajuta sigur si nu este nici rau la gust. este de banane. capsune
O bere, o ciocolata, un ceai chinezesc si o cana de lapte/iaurt.
Mai e o smecherie, dar e prea de tot...
Mie puternic mi se pare a fi Senna, care insa e recomandat a fi folosit doar temporar, utilizarea lui regulata provoaca dureri, o inflamatie a intestinului si o obisnuire. La fel de puternic mi se pare Dulcolax-ul. Cu acesta mergi la sigur.
1) Prune uscsate puse la inmuiat de seara si diminata se bea lichidul pe stomacul gol si se consuma prunele fara samburi; 2) Dimineata, cateva lingurite ( 2, 3 ) de miere apoi o cana de apa; 3) Dulcolax; 4) O lingura sau doua de ulei de ricin si o cana de apa; 5) Crusin 6) Fibre, pulbere efervescenta plantaben. Lucien.
Da asa se pare ca unele persoane nu stiu ce inseamna acest lucru, eu am avut si pur si simplu nu mai am acum! incearca si nu vei regreta Fibre de la Walmark : uite aici http://www.efarma.ro/products.php?id=613 sper sa te ajute eu nu mai am probleme! pup :* pa-pa, succes!
Dulcolax.bea lapte. dupaceea apa si mananca salata orientala foarte multa si in final mananca si niste carne pane si vei vedea rezultatul
Nu cred ca e cel mai puternic da cred ca printre ele se numara si ceaiul verde
Folositi 2 comprimate Dulcolax cu un pahar de apa.Si in timp ce pastilele isi fac efectul fumati o tigara.
Cris06 întreabă:
anonim_4396 întreabă: