Fac. de filologie, psihologie, sociologie, istorie, arte plastice /vizuale, stiinte agricole, muzica( cu exceptia arhitecturii )
Geografia, geologia si biologia implica un nivel de cunostinte dar in niciun caz ca cel cerut la fac. de chimie, medicina, fizica!
Facultatea de Litere; Fac.de Psihologie, Sociologie, Filozofie; Facultatea de Istorie, Facultatea de Drept; Jurnalismul, Stiintele Comunicarii; Limbi Straine; Stiinte politice; Fac.de muzica; arte plastice/vizuale; Regie/film; Facultatea de Teatru si Televiziune; Facultatea de Educatie Fizica si Sport; Stiinte Socio - Umane si Juridice; Facultatea de Stiinte Juridice, Sociale și Politice; Stiintele Educatiei, Psihopedagogie, Pedagogie, Teologie!
Cam astea ar fi! Exact de ce am si eu nevoie!
Sper ca ti-am fost de ajutor.:*
Stiinte economice, faci decat in sem 2 matematica adica cel putin asa am facut eu.
Daca prin aprofundata intelegi cunostearea disciplinei in toate ramurile ei, atunci sunt toate facultatile mai putin cele de mate, fizica, chimie, biologie.
Daca prin aprofundata intelegi cunoasterea unei ramuri a acestor discipline la nivel superior:
-Litere, Muzica, Teatru, Film, Istorie, Sociologie, Psihologie, Arhitectura, Geografie, Teologie.
anonim_4396 întreabă:
3keen întreabă:
aksjsksbjsbs întreabă: