| Andreea_1443 a întrebat:

Care sunt liceele care au intensiv engleza-franceza?

Răspuns Câştigător
carla
| carla a răspuns:

Dragii mei, iar certuri?
Suntem aici sa raspundem celor care scriu. Va rog sa nu va mai jigniti. Andreea nu te supara, dar au si ei dreptate, scrie inteligibil daca vrei sa ai raspuns la intrebarile tale.

6 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

In ce oras, Andreea? Si care ala in ce limba e? Si tu, o domnisoara, cum poti vorbi ca la usa cortului? Nu te inrosesti?
Iar tu, Cristian, de ce jignesti un om? Tu nu te inrosesti?

| kh1ss a răspuns:

Cele cu profil uman

| andreutz a răspuns:

In primul rand, din moment ce altii s-au deranjat sa iti raspunda, au dovedit putin respect pentru tine...gestul conteaza...andreea, eu te sfatuiesc un singur lucru...cred ca sunt unii care au pus intrebari mult mai stupide ca tine aici pe site, dar ei nu si-au creat antipatii...si stii de ce? pentru simplul fapt ca au scris corect ce au avut de scris.la fel si tu...nu te judeca nimeni pentru ce ne intrebi sau ce ne raspunzi, dar macar scrie corect din respect pentru cei care te-au bagat in seama...atat am avut de zis...

| beba a răspuns:

Andreea, lasa ciocul mic ca are dreptate Cristian. Tu te interesezi de franceza - engleza dar nu stii sa iti vorbesti si sa iti scrii propria limba.Nu trebuie sa te superi ci sa te gandesti ca avem dreptate, Uita-te un pic peste intrebarea ta si peste explicatia ce ai adaugat-o ulterior referitoare la raspunsul lui Cristian. Ti se pare corect formulata(si scrisa)? Nimeni nu iti vrea raul, nici macar nu te cunoastem, incercam sa sfatuim pe cat posibil, adolescentii care posteaza aici intrebari...trebuie sa inveti sa respecti si sa iei ce e mai bun dintr-un sfat. Ce doresti exact sa faci mai departe in viata? Daca esti din Bucuresti e Monet, daca esti din Timisoara e Calderon, insa trebuie sa fi brici si la romana, nu numai la engleza sau franceza.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E Magia Dragostei

| Andreea_1443 explică:

Ok.am inteles ce vreti sa spuneti da. ziceti-mi si mie, ce nu ati inteles din intrebarea mea:"Care sunt liceele care au intesiv engelza-franceza?"... ce nu este logic? --->care=care(k=ca). Dar... ok. voi incerca sa nu mai scriu prescurtat ca pe mess, dar asa m-am obisnuit, dar voi incerca, pentru ca majoritatea dintre voi ati avut dreptate cu ceea ce mi-ati spus.

Întrebări similare