In cadrul facultatii de medicina exista si facultatea de asistente medicale de 4 ani.(in timisoara stiu ca e). Am inteles ca iti sunt recunoscute studiile superioare si salariul este mai mare.Trebuie sa stii si chimie pentru ca o sa faci o disciplina numita Biochimie. Dar daca nu stii o inveti pe parcurs.Meseria de asistenta medicala e la fel de nobila ca cea de medic.Multa bafta!
Ca sa devii asistenta medicala nu trebuie sa urmezi facultatea de medicina( de acolo iesi medic). ci facultatea de nursing sau o scoala postliceala sanitara.Cum acum toate scolile sunt pe bani nu trebuie sa stii mai nimic.
Piti, daca tot vrei sa faci o facultate, invata care-i diferenta intre facultate si universitate.
O universitate e o instituție de învățământ superior cu mai multe facultăți și secții.
Acu', intra aici http://www.umfcv.ro/facultatea-de-moase-si-asistenta-medicala, ca fara exemplu nu cred ca intelegi, si vezi de ce facand facultatea de medicina nu poti ajunge decat medic.
Ca sa devii asistenta medicala, obiectele de baza sunt chimia si biologia, si poti sa faci studii la colegiu nu la facultate.Succes!
Sorry.imi spuneti si mie daca vreau sa fiu asistenta medicala trebuie sa merg mai departe la umanist sau real?
anonim_4396 întreabă: