Daca vrei cu adevarat, faci Facultatea de Cibernetica, devii IT-st cu acte (diploma) si ulterior faci si cursuri. Ajuta si cursurile, bine- inteles, dar nu te definesc, nu arata cine esti, posibilitatile de angajare sunt mai limitate (ca sa te angajezi intr-o banca si sa castigi 10.000 ron, ai nevoie sa termini cibernetica, de exemplu)nu exista o diploma emisa de o universitate care pune sub stampila cine esti. Diploma nu ti-o conteste nimeni, nu sufla unul ca nu esti IT-st.
Daca vrea cu adevarat face facultatea de informatica, nu cibernetica
Se face matematica pe paine, si invata ce a invatat in liceu. Am recomandat Cibernetica, tu, daca vrei, recomanda-i informatica, nu te baga peste comentariul meu, pentru ca n-ai cum sa-l imbunatatesti
Pai daca invata ce a invatat la liceu ce rost mai are facultatea aia?
Pai nu dai oameni in somaj, si accepti sa scoti inca o generatie care stie doar teorie, si informatii din matematica, ce ii va ajuta doar sa devina profesori si sa predea la randul lor matematica.
Conteaza ce meserie stii la interviu. Diplomele astea nu au prea mare valoare. Ori e facultate ori e invatat pe cont propriu
Salut. Eu lucrez in IT din anul 2 de facultate. Imediat fac 2 ani in IT si inca nu am diploma in mana. Un angajator e mai interesat in mare de ce esti in stare sa faci decat ce ai invatat si ce diploma ai. Acum, evident o diploma o sa te ajute, sau daca angajatorul e strain (german de exemplu) chiar o sa te ajute. Pe ei ii intereseaza sa ai o diploma. Personal as face facultatea pe un domeniu IT, si as invata singur acasa ca sunt mii de tutoriale. Nu mi se pare o investitie buna. Cursul ala nu o sa te faca informatician peste noapte daca tu nu iti dai interesul si nu muncesti pe langa el.