anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cat de rau a afectat criza piata muncii? Eu incerc fara succes sa ma angajez de 3 luni

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si ti se pare mult? sper din tot sufletul sa ai noroc sa-ti gasesti ceva de munca, insa slabe sanse.succes oricum.

| unbaiat a răspuns:

Nu stiu cat anume a afectat criza dar cu siguranta dobitoceniile politice din ultimile 6-8 luni ne-au afectat asa tare economia incat forte multi ani de acum incolo va fi ingenuncheata...
Din pacate va trebui sa accepti orice gasesti...sub calificarea ta, la negru, cu 4 ore...sau incearca ca necalificat pe la vreo firma.

| raidu2004 a răspuns:

Din cate am auzit eu au fost disponibilizati peste 300000 de muncitori

| raluca_2686 a răspuns:

Eu incerc sa ma angajez de 6 luni si nu am gasit nimic...nici macar sub calificarea mea nu am gasit, toata lumea da oameni afara, restrang cheltuielile, sunt si firme care dau faliment...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Destul de rau, iar unele domenii sunt mai mult decat afectate. Depinde ce pregatire ai, unde vrei sa te angajezi. Unii au ajuns sa lucreze pentru un salariu mediocru, desi munca prestata este in mod normal altfel platita...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce pregatire ai? Eu am fost somera 6 luni, si asta acum cativa ani buni, nu era vorba de nicio criza.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Te astept pe job.metropolitan@yahoo.com pentru o propunere de colaborare.

Întrebări similare