La medicina sint cam 6 ore pe zi ( poti avea zile cu 4 ore si altele cu 8 ).
Practica se face in vacanta de vara intr-un spital la alegere si dureaza 3 saptamini.
Pe linga asta mai ai cite 2 garzi obligatorii in fiecare semestru( tot intr-un spital ).
Multe,foarte multe! depinde de an, se poare ajunge si la 40-45 pe saptamana!
Depinde de la facultate la facultate. La medicina sunt cele mai multe din cate stiu eu. Cam 40 ore pe sapt
Atunci la ce facultate sunt cele mai putine, daca stii?
Tu vrei sa faci facultatea pe baza nr lui de ore? daca e asa mai bine nu faci nicio facultate
Aaa... si tu esti una dintre acele persoane care judeca dupa aparente? Am intrebat la ce facultate sunt cele mai putine ore pentru ca am o problema de sanatate din cauza careia nu pot avea o viata sociala normala si trebuie sa gasesc o facultate astfel incat sa reusesc sa stau cat mai mult timp acasa. Totusi, nu as vrea la fara frecventa.
Salut!
La medicina nu-ti trebuie media de la bac.Conteaza doar sa treci de bac pentru ca dai examen de admitere. Tematica depinde de la facultate la facultate, adica e cam aceiasi peste tot, dar sunt cerute manuale diferite din cate stiam euhee hee.Cu cat ai media mai mare cu atat mai bine pentru ca in felul acesta vei intra la fara taxa(taxa e vreo 7000 de RON).La facultate faci biofizica, biochimie, anatomie, geneticva si nu mai stiu ce. Oricum daca vrei sa dai la medicina pune-te serios cu burta pe carte si fii constient de faptul ca manualul de biologie iti va fi precum o Biblie.Toate facultatile pot fi de viitor.Asta depinde de norocul pe care-l ai. Poti sa faci dreptul(pe care-l fac toti) si sa intri in Baroul sa ai un salariu frumusel sau sa faci o facultate de matematica si ajungi un amarat de profesor.Asta deprinde de cat de talentat esti si de norocul pe care-l ai.Numai bine!
Si in jur de 30 de ore.