| aanonimm a întrebat:

Ce a-ti face in cazul in care parintii se opun job-ului ales de tine (facandu-i sa cada de aceiasi parere cu a voastra -la un comun acord)?!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna din nou Jesica
In primul rand le-as explica ce anume trebuie sa fac si in ce consta job-ul respectiv... Le as spune ca atata timp cand imi castig banii si nu depind de banii lor, sunt libera sa fac ce vreau, mai ales daca as fi majora day dreaming. Le-as spune ca asta imi place si acest fapt conteaza cel mai mult, avand in vedere un venit bun...
Le-as spune ca mi-e indferenta opunerea lor si ca tot asta voi face... Poate este cam dur, dar toti avem dreptul sa facem ceea ce vrem si sa ne atingem scopul happy

Mult succes kiss

12 răspunsuri:
| p0wer a răspuns:

Pai pentru tine ce conteaza? sa le placa parintilor job-ul ales de tine sau sa-ti placa tie?

| thehope a răspuns:

Le spun cat se poate de frumos ca asta e meseria care imi place si pe care eu vreau sa o profesez si ca imi doresc ca ei sa imi respecte decizia, buna, rea, cum e ea...sa ma lase putin sa dau eu piept cu viata si mai tarziu sa trag concluzia daca am facut bine sau nu.

| Milk Swan a răspuns:

Pai, ai mei se opun job-ului de a fi ajutorul invatatoarei de echitatie, care plateste binisor, si care ma considera ca sefa totala a 2. Dar o rezolv eu cumva, candva!

| miauu a răspuns:

Le-as spune ca sunt destul de mare incat sa fac ceea ce-mi place.si le-as mai zice "nu-i frumos ce e frumos, e frumos ce-mi place mie". sau am buletin si stiu ce e bine pentru mine.

| aanonimm explică:

Buna dragute p0wer!, sincer pentru mine parerile, sfaturile, inclusiv ideile celor ce ma inconjoara conteaza, opiniile deoarece prin ele te poti auto'corecta, is multe de zis fiind si multe "parerile ca si sfaturi" -avand liberul albitru, tu decizi sa le ei in calcul sau nu, pur si simplu a fost o intrebare ca atare, nu ma da pe mine ca exemplu ca eu una am parintii ce de bine de rau is intelegatori, dar ps.:nu toti is la fel si au opinii diferite vizavi de cariera propiilor copii-sau in viata lor cand e sa iubeasca, ma opresc aici si zic:bafta tuturora!

| cincicinzeci a răspuns:

Puppy eyesbig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai scoate in evidenta elementele foarte bune/frumoase ale job-ului tau si spune-le ca ei in calitate de parinti ar trebui sa te sustina in ceea ce-ti place :-|si daca nu accepta atunci pune-i sa iti zica ei de ce sunt impotriva job-ului si continua-ti "lucrul". pana la uirma vor trebui sa acceptewinkingsucces

| blue_butterfly a răspuns:

Le-as spune ca sunt recunoscatoare pentru grija ce mi-o poarta si datorita faptului ca imi sunt parinti, ca au mai multa experienta de viata decat mine care sunt la inceput de drum,... voi tine cont si de parerile lor; ca imi place acest job pentru ca: 1... 2... 3...si ca este firesc sa fie ingrijorati pentru mine insa vreau sa le dovedesc ca nu m-am inselat in privinta alegerii facute si mi-as dori sa le pot confirma prin munca, ca vor fi niste parinti fericiti pentru realizarile mele.

| Orannginna a răspuns:

Pot sa spun ca te inteleg. Mai am inca inca vreo doi ani de liceu si imi doresc de mica sa devin medic chirurg. Parintii mei, nici sa n'auda, se opun in totalitate. Mi se pare corect, toate opiniile, sfaturile celor care ne inconjoara conteaza. Eu am incercat, esuand de multe ori, sa'mi conving parintii sa ma lase sa urmez cu ce vreau eu, si m-am decis totusi. O sa fac ce doresc, indiferent de faptul ca nu ma aproba, trebuie sa tinem totusi seama ca NOI suntem cei care vom face asta toata viata. Ei au avut o sansa la randul lor, acum este vremea noastra. Deci sfatul meu este sa iti alegi meseria pe care o doresti, numai asa vei putea fi implinita pe deplin. happy

| EUSIATIT a răspuns:

Daca faci .video chat. poate de aceea nu sunt de acord. daca muncesti cinstit si nu umbli cu. ceva .ilegal.atunci nu sunt de acord apropo. ce faci de fapt si nu sunt de acord ei?

| aanonimm explică:

Salut EUSIATIT!, referitor la ce tu ai zis eu m-am ghidat in gestiune, lucrand pe o casa de marcat, eh. ei ma doreau contabila!, dar le-am explicat ca este timp si de acest job-iar ei la afirmatia mea la inceput ca orice parinte m-a negat-cum ca as fi pierdut timp, in loc sa merg direct pe cursurile de contabilitate, in'fine am urmat pe cele de gestiune ceia ce mi-a placut...deci parintii s-au lamurit, intelegand ca pana la urma. urmei. eu fac ce "vrea capul meu sau inima",. si nu din rea intentie. ci dintr-un impuls al meu dovedit prin fapte, izbanda ca as fi as in responsabilitate de a gestiona, de a tine evidenta banului-demonstrandu-le ca jobul acesta ma reprezinta, cu el m-a si impac, acum cum e vb aia : numai sanatate sa fie!, ca restul vin de la sine! iar la ce-ai aberat. tu, presupunand ca as face "video-chat". acum numai eram aici pe acest site si nici sa dau explicatii! Ok, bafta all!

| Brotacelu a răspuns:

laughing) Zic ca ei si fac ca mine... la mine functioneaza principiu si toate lumea e fericita big grin