| Roxii a întrebat:

Ce ai alege intre faima si iubire(ca daca ai faima ai si bani?

Răspuns Câştigător
| Anonimusss a răspuns:

Ambelelove strucklove strucklove struck pentru ca fara bani nu esti pe deplin multumitalove struck iar fara iubire iar nu esti complet:d nu neaparat muultii bani dar macar atat cat sa nu fac foamea:d

16 răspunsuri:
| vampiregirl a răspuns:

Iubire

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iubirea.Nu ma intereseaza catusi de putin faima iar banii nu aduc fericirea, pe cand adevartul suflet pereche, da. Tu?batting eyelashes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iubire.De ce nu faima? Pentru ca ziarele, televiziunea iti strica imaginea. Din cea mai stralucita, poti sa ajungi cea mai prapadita.Inventeaza un conflict si gata, toti "prietenii" dispar.Asa "anonima" pentru televiziune este mult mai bine, plus ca sunt iubita.tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai am ales iubirea... Si daca m-as mai naste o data, tot la fel voi face.

| ani63 a răspuns:

Iubirea are valoare inestimabila.
Faima se poate cumpara.

| T!mea a răspuns:

Iubire

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Imi pare improbabila sansa sa aleg. Cred ca ar fi o decizie de moment. In a doua cred tot mai putin, pe masura ce trece timpul, iar prima nu imi pare capabila sa acopere lipsa celorlalte. Mai degraba as fi pus in dificultate daca as avea de alege intre sanatatea fizica si cea psihica.

| Bacemi a răspuns:

Iubirea. Oricand. Cine ma cunoaste stie foarte bine.

| Razvan a răspuns:

Sanatate.Momentan nu ma intreseaza nici una nici altawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da. dar nu ai suflet.esti mort.aleg iubirea.vine si faima si vin si banii daca esti iubit.si daca iubesti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iubire si sanatate. Dar iubirea e cea care aduce si sanatate si de toate, nu?tongue Restul se pot face in timp si cu rabdarehappy

| LoveMusic a răspuns:

Ambele, normal. Fara bani, nu poti face aproape nimic in viata, fara iubire nu esti implinit/a si nu poti simti sensul vietii. Faima aduce bani, iar uneori banii aduc faima. :X

| liongirl a răspuns:

Buna!`Felicitari pentru intrebare, este foarte dificila si frumoasa.Ca sa raspund la ea trebuie sa am experienta in legatura cu viata si neaparat as avea nevoie de intelepciune pentru a gandi mult, iar la sfarsit sa pot da un raspuns corect cu care sa ma multumesc toata viata si de care sa nu ma satur niciodata. Dar o sa raspund si cred ca prima si prima oara as alege sanatatea, dupa care ar urma iubirea, banii si faima.
Asta este ordinea dupa care m-as ghida in viata.winking

| sofia_1672 a răspuns:

Iubire

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iubire as alege. Iubirea este cel mai important lucru. Am si un ststus : Daca m-ar pune cineva sa aleg dintre viata si tine as alege viata iar tu ai plevcat trist fara sa stii ca vita mea esti tu!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai eu as alege iubirea si sanatatea... potisa ai faima daca nu le ai pe acestea 2 straight face adica nu sp ca vreau sa fiu saraca dar sa traiesc la un niv de viata mediu. se sp ca daca ai iubire ai de toate tongue

Întrebări similare