Bună.
Numai Facultatea de Drept îți poate da posibilitatea de a face o carieră de notar.
Ca și magistratul, avocatul, polițistul, juristul și notarul trebuie să aibă cunoștințe privind legislația în vigoare.
Cea mai mare parte a activității notariale se bazează pe partea civilă: legalizări de documente, etc.; nu pe cea penală.
Cât privește gramatica limbii române, suntem datori, să o cunoaștem, și asta atâta timp cât suntem cetățeni români!
Pa, pa.
Gexy99 parerea mea e ca nu vei fi notar. Insa iti pot spune ca daca vei ajunge vreodata student la facultatea de drept vei sti atunci ce trebuie sa faci si cat trebuie sa platesti. Este un club cu circuit inchis, nu oricine isi poate face notariat unde vrea, locurile sunt deja rezervate si platite gras.
Pe langa fac. de drep, vreo 20k euro spaga sa prinzi un loc in corpul notarilor. e ca la preoti crezi in d-zeu insa trebuie sa cotizezi sa prinzi o parohie intr-un oras... bafta
Stai linistita k pe mess nu tin cont de cratime virgulitze si toate chestiile astea. parerea mea este ca mori de ciuda k vrau sa ajung cineva in viata si nu mai am mult pana voi atinge acel stadiu:X:X
Nu eu vreau sa urmez dreptul! dar doream ceva informatii pentru o persoana apropiata
Da esti mai smecher daca scrii asa "pe mess"? Eu incerc sa scriu tot timpul cat mai corect. Si da gramatica este esentiala, incepe prin a scrie corect pe mess!. fara k si y, e chiar aiurea.serios.
oFataAnonimaa întreabă: