| Gexu a întrebat:

Ce ar trebui sa fac in afara de drept pentru a ajunge notar? rog o persoana care stie exact sa-mi spuna si pe ce se pun mai mult accent. este adevarat ca se pune mult accent pe gramatica?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Numai Facultatea de Drept îți poate da posibilitatea de a face o carieră de notar.
Ca și magistratul, avocatul, polițistul, juristul și notarul trebuie să aibă cunoștințe privind legislația în vigoare.
Cea mai mare parte a activității notariale se bazează pe partea civilă: legalizări de documente, etc.; nu pe cea penală.
Cât privește gramatica limbii române, suntem datori, să o cunoaștem, și asta atâta timp cât suntem cetățeni români!
Pa, pa.

12 răspunsuri:
cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Gexy99 parerea mea e ca nu vei fi notar. Insa iti pot spune ca daca vei ajunge vreodata student la facultatea de drept vei sti atunci ce trebuie sa faci si cat trebuie sa platesti. Este un club cu circuit inchis, nu oricine isi poate face notariat unde vrea, locurile sunt deja rezervate si platite gras.

| mami a răspuns:

Vad ca iti place litera y, forma de prastie
cu care arunci banii pe geam

| zemantex a răspuns:

Pe langa fac. de drep, vreo 20k euro spaga sa prinzi un loc in corpul notarilor. e ca la preoti crezi in d-zeu insa trebuie sa cotizezi sa prinzi o parohie intr-un oras... bafta

| Gexu explică:

Ce te face sa crezi ca inca n`am terminat liceul?laughing

| Gexu explică:

Stai linistita k pe mess nu tin cont de cratime virgulitze si toate chestiile astea. parerea mea este ca mori de ciuda k vrau sa ajung cineva in viata si nu mai am mult pana voi atinge acel stadiuwinking:X:X

| Gexu explică:

Chiar nu stiu dc vb asa? e doar un site thinking unde fiecare scrie cum vrea si ce vrea

| Gexu explică:

Voi tine cont de sfatul tau pepenerosu happy

| Gexu explică:

Nu eu vreau sa urmez dreptul! dar doream ceva informatii pentru o persoana apropiata

| pepenerosu a răspuns:

Da esti mai smecher daca scrii asa "pe mess"? Eu incerc sa scriu tot timpul cat mai corect. Si da gramatica este esentiala, incepe prin a scrie corect pe mess!happy. fara k si y, e chiar aiurea.serios. happywinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hahaha, tu nici liceul nu l-ai terminat si te gandesti sa ajungi notar? da, gramatica in primul rand trebuie sa cunosti, insa observ ca la tine nu gramatica este punctul forte. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Atunci inseamna ca ai trecut prin liceu precum calul prin apa.inca scrii incorect gramatical.se scrie ''sa-mi''. eu nu as fi spus ca am terminat liceul, ci ca abia acum intru, chiar daca ne minteai. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Thoooamne! nici nu mai pot dormi noaptea de ciuda.de unde ai aparut tu, un inger precum o stea, pe cerul noptii mele incercand sa-mi luminezi calea? laughing