Buna, parerea mea este ca cea de avocat, ca este mai serioasa si mai bine platita... succes.
Eu stii cu ce aseman meseria de reporter? Cu o musca care bazaie intruna un rahhat, fara sa-i dea pace. Uite un exemplu de rahhat : Traian Basescu. Pai vin cate 20 de muste (reporteri) si bazaie pe langa el.
Buna, parerea mea ca meseria de reporter este mult mai distractiva si mult mai frumoasa. In avocatura, este mult mai greu.
Niciuna.
Amandoua sunt stresante si iti mananca nervii...decat daca ai (Pile, Bani, Relatii) si ajungi vreo avocata alui becali sa iei banu gros. Bafta la tocit si streS!
Eu as alege-o pe cea de reporter e mai distractiv dar daca vrei sa devii avocat trebuie sa depui mai mult efort si sa inveti mai mul dar eti mai bine platit amandoua par interesante
Amndoua sunt niste meserii frumoase insa atunci cand esti reporter e mai 'distractiv' si esti mai activ, cand esti avocat e mult de invatat si trebuie as fi mai serios, trebuie sa lupti pentru ceea ce vrei sa obtii si ce-i drept, castigi si mai multi bani. Si eu am vrut sa merg pe drept, avocat, dar parca mi-am mai schimbat orientariile pentru ca e foarte mult de invatat si m-as chinui destul de mult.
big grin Eu as alege avocat. asta vreau si eu sa ma fac si eu. este o meserie care se desfasoara in conditi foarte bune. si pe deasupre iei si multi bani.
frumusica26 întreabă: