Stomatologie. Nu sunt facuta pentru matematica, imi place matematica, dar nu exagerat. In schimb, eu vreau sa continui cu medicina. Stomatologia este o ramura...eu, de exemplu, stiu exact ce vreau sa fac in viitor. N-as schimba medicina cu nimic
Stomatologie, este o meserie platita mai bine si nu prea coplicata, ofera beneficii si e neexpirabila si ce e cel mai important noo stress ca la mate .P.s inbatranesti mai tarziu
Facultatea de stomatologie, pentru a avea posibilitatea si ocazia sa le scot dintii profesorilor de matematica.
De obicei matematica ne cam da "indigestie", dar daca iti place poti sa alegi optiunea asta. Pe de alta parte pentru stomatologie ai nevoie mai intai sa stii biologie.
Deci, gandeste-te ce iti place mai mult, Matematica sau Biologia.
Stomatologie.
Cred ca toti ne gandim la viitor...si crede-ma ai avea un viitor banos(pentru ca in ziua de azi se pare ca nu mai poti face nimic fara bani)
Multa bafta.
Sunt total diferite. Raspunsul e la tine, nu il mai cauta la cei din jur pentru ca tu esti cea care traieste pentru tine nu ceilalti. Multa bafta si sper sa faci alegerea cea mai buna
Stomatologie. E mai banoasa! Si ca profesor stai mult in picioare, dar la ce salar de mizerie primesti, mai bine NU!
http://accesorii11.blogspot.ro/
Stomatologia, dar trebuie sa te gandesti si ce iti place.nu mereu banii fac totul
Stomatologie pentru ca poti ajunge stomatolog..mai bine platit decat un profesor de mate
Buna! Eu zic sa alegi ce-ti place...Dar dupa parerea mea stomatologia este mai frumoasa, dar si mai simpla si poti castiga mai multi bani daca esti stomatolog. Sper ca te-am ajutat!
Depinde ce vrei tu, nu trebuie sa-i lasi pe ceilalti sa-ti influenteze decizia, poti sa le faci pe amandoua desi nu prea au legatura una cu cealalta, si eu as spune tot stomatologia, dar nici matematica nu-i urata, conteaza sa faci ceea ce vrei, ca apoi sa nu cumva sa regreti decizia luata. Sper ca te-am ajutat
Facultatea de stomatologie, evident. Este mult mai banoasa si nu multi dau la matematica.
Lurci_Mariana_1952 întreabă: