| ANDREEA61541 a întrebat:

Ce credeti ca este mai bine sa devin politist sau avocat?
Ce inaltime iti trebuie la politie la fete?
Dac dau la stiinte sociale la liceu ce pot sa devin? Sau daca dau la filologie ce pot sa devin?

Funda

Răspuns Câştigător
| Viitorulapropiat a răspuns:

Bună, acum depinde de ce-ti place tie mai mult. Dar hai sa le luăm in parte:
-avocat: e o meserie bine platita ( in cazul in care esti si bun). Aici conteaza si specializarea,doar ca sunt o multime care termina dreptul si n-au bani sa intre intr-un barou,asa ca trebuie sa fi pregatita si potent financiar.
-politist: -la fel,o meserie frumoasa,care iti ofera multe posibilitati. Salariul este clar mai mic decat al unui avocat,dar ai meseria asigurata inca de când ai terminat academia. Avansand,creste si salariul,dar destul de greu. Dar ce-ti mai pasa de bani cand ai un serviciu care iti place?
De la stiinte sociale poti lucra cam oriunde. Avocat,politist, ghid turistic, vânzător la piata rolling on the floor, psiholog, jurnalist, ai multe optiuni.
La filologie traducător, profesor. Eu iti recomand sa mergi pe stiinte sociale...si as alege meseria de politist. Mult succes. A am uitat, la admiterea la fete stiu ca se cerea 1, 60.

4 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Avocat,Limita de înălţime pentru cei care vor să urmeze o carieră în Poliţie a crescut, atât la fete, cât şi la bărbaţi. Astfel, în mediul online circulă, de curând, o petiţie intitulată „Toţi pentru unu' şi unu' pentru toţi". Această petiţie face referire la ordinul de ministru publicat în Monitorul Oficial din data de 9 septembrie, prin care s-a ridicat limita de înălţime la 1, 65 m fete şi 1, 70 m băieţi pentru Academia de Poliţie.

| Freya1 a răspuns:

Mai bine avocat si trebuie sa dai la drept.Castigi mai mult si poti in timp sa iti deschizi un birou de avocatura

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună, în primul rând fii hotărâtă cu exactitate ce vrei! Nici ca polițist nici ca avocat nu ai viața prea ușoară. Ambele meserii necesitând mult, foarte multă muncă, ambiție şi determinare. Nu contează ce profil ai în liceu.

| Cristian0015 a răspuns:

Mai bine avocat, castigi mai mult si nici nu risti, inaltimea nu conteaza si nivi liceul nu prea, facultatea vonteaza, oricum succes