Imi doresc foarte mult sa dein acctrita dar parca nu stiu ce vreau sa fac
sunt mai complicata
Pai ce e asa de greu?
Eu imi doresc sa devin actrita dar multi imi spun sa nu devin pentru ca este ceva trecator si mai incolo nu o sa mai am nici un ban.Tu ce parere ai?
A da? Si atunci eu pe ce dau banii maine cand merg la cinema?
Asa-i
dar spun ca daca devin politista am o pensie asigurata pe cand daca devin acctrita nu am
Intelegi ce vreau sa spun?
Ai faima.
Stiu.
Imi doream de cand eram mica.
Dar nu am avut posibilitatea sa vad daca am talent.
dar uneori parintii imi mai spun ''este bine sa devii acctrita''
sunt foarte nedumerita pentru ca nu stiu ce sa fac mai departe
dar pentru inceput mi-am propus sa invat foarte bine limba engleza
Imi doresc sa calatoresc sa vizitez multe orase si locuri.Imi doresc sa invat sa cand la pian si vioara.Imi doresc a=enorm sa ajung macar o data la Argentina.
Mi-ar placea candva sa joc intr-un film disney
IMI DORESC enorm de multe lucruri
Imi doresc prea multe nu-i asa?
Faci ce trebuie atunci
Ce simplu e de zis.
Dar parerea mea este asta:
daca nu fac ceea ce mi-am propus atunci pentru sau de ce am mai trait pe acest Pamant daca nu mi-am indeplinit visele
asa ca voi trece de orce obstacol si imi voi indeplini visele
Eu cred ca viata e nasoala.
Mda....Fiecare cu parerea lui.
Eu sunt de parere daca incerci sa faci lucruri noi sa experimentezi devine destul de interesanta
Ti-am citit intrebarea, iar apoi am citit toate raspunsurile, si exact toate raspunsurile pe care le-ai dat, exact la fel le-as fi dat si eu, si eu imi doream foarte mult sa devin actor, chiar foarte mult, dar nu am avut posibilitatea sa vad daca am vreun talent, si imi doream, si inca imi doresc foarte multe lucruri. Am observat mai demult ca noi doi suntem foarte asemanatori (gandim la fel), dar niciodata nu am spus nimic, parca am fi gemeni Am vazut asta de multe ori, tu nu ai observat asta?
Este bine sa crezi in tine, nu te lasa asa usor, daca tu asta iti doresti sa faci, si simti ca ai o atractie spre actorie, poate asta este un semn ca destinul tau este sa fii actrita, dar trebuie sa te gandesti foarte bine inainte de a lua orice decizie, pentru ca este viitorul tau in joc. Tu poti sa te consulti cu parintii, prietenii, rude, cunoscuti, necunoscuti (noi cei de pe TPU), dar in final decizia este doar a ta. Bafta!
Nu ma intereseaza, unde sunt bani si jobul respectiv nu-mi provoaca greata il fac cu placere.
Sa fiu un om serios; si eu ma gandeam, ori ma fac informatician si iau bani sa-mi fie mai usor in privinta aceasta, sau ma fac prof de mate, si o sa fie mai greu... oricum, tine minte citatul asta - "Unii oameni sunt atat de saraci incat tot ceea ce au sunt banii"; eu va sfatuiesc sa mergeti (cei care pot) pe informatica, gasesti 100% job si se castiga bine
Cateodata ma gandesc ca nu totdeauna banii ne fac sa fim fericiti.Nu zic nu ne trebuiesc.dar de ce trebuie sa imi caut un job doar pentru ca respectivul are adica iau bani mai multi
de ce nu pot sa devin ceea ce imi doresc
dar problema este intotdeauna ''banii''
eu imi doresc sa devin actrita dar multi imi spun sa nu devin pentru ca este ceva trecator si mai incolo nu o sa mai am nici un ban.Tu ce parere ai?
Daca mi-ai cerut parerea, eu ti-o spun...ca actor in Romania nu prea ai ce sa faci...se cauta actorii din tarile vorbitoare de engleza, trebuie sa ai si accent, look etc. Eu zic sa fie un hobby si sa-ti cauti o meserie care-ti place dar totusi sa-ti poti intretine fara probleme familia
Orice job ti-ai dorii nu ai un viitor asigurat. Iti trebuie munca, devotament si rabdare daca vrei sa ai ceva asigurat.
afrodita3333 întreabă:
casandra2222 întreabă:
CrazyYoyo întreabă:
Anonim240 întreabă: