| yumeee a întrebat:

Ce exact face o picoliţă? Am fost invitată să fiu picoliţă la o nuntă pentru 90 lei şi mă gândeam să merg, mi s-a spus că nu am nevoie de niciun fel de experienţă că trebuie doar să car câte o farfurie, dar nu prea am înţeles ce EXACT ar trebui să fac.

Răspuns Câştigător
| ketanal a răspuns:

In nici un caz picolița nu ia comenzi la mese, si cu atât mai puțin la o nuntă. De obicei ospătarul este cel care ia comenzile la masă, si duce comenzile la secții, picolul duce comanda la masă, si debarasează. Iar la nunta, picolul debarasează doar, pentru ca e meniu fix, iar farfuriile le duc ospătarii.

5 răspunsuri:
| Traianosik a răspuns:

Picolita= ospatarita, cari cate o farfurie cu mancare la restaurant la masa invitatiilor de la nunta.

| adrian_6090 a răspuns:

Primirea clienţilor, prezentarea preparatelor şi băuturilor, primirea comenzilor de la clienţi, transmiterea comenzilor la secţii aducerea preparatelor şi băuturilor de la secţii, servirea preparatelor şi băuturilor, debarasarea meselor, întocmirea şi prezentarea notei de plată, încasarea banilor, despărţirea de clienţi.

| mgtow a răspuns:

Ce bine arata poza pe care o ai.

| jojo_2491 a răspuns:

Adrian ti-a dat un raspuns bun, dar eu vreau sa-ti spun ca e prea mica suma de 90 de lei pentru o noapte.sigur ai fost la nunti, gandeste-te cata munca au depus ospatarii care te-au servit, dar tu hotarasti daca suma te multumeste.