| Nico_6399 a întrebat:

Ce faceti pentru a va dezvolta/perfectiona?

Răspuns Câştigător
| JesterRO a răspuns:

In primul rand, dezvolt o incredere in mine prin logica si ratiune, si ce-mi spune inima. Restul, vine de la sine.

24 răspunsuri:
| shadovv a răspuns:

Probabil dezvoltarea vine din experienta, gandire si rationament. Sa ating perfectiunea e inuman totusi tintesc spre ea.

| TheNinthKoopa a răspuns:

1. incredere
2. motivatie
3. determinare
4. antrenament
5. never give up

| nana0000 a răspuns:

Daca vreau sa ma perfectionez in ceva, atunci muncesc mai mult si lucrez la acel lucru

| NOBODY a răspuns:

Cel mai bun sport:FUTurismul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Exersez mai mult.

| sabilopod a răspuns:

Nimic.

| ioanamaria56 a răspuns:

A dezvolta / perfectiona ce?

| AlExAlExAnDrU a răspuns:

Citesc o carte

| ღLaviღ a răspuns:

In fiecare zii ma gandesc la ce e mai bun...A perfectionaa inseamna a intarii un lucru constranss decii caut foarte multe caii si incerc din rasputerii pana cand totul este perfectt pana cand nu o sa mai exista nikio kale de intoarcere pana toate vor fi in sfarsitt un lucru certe si bunn

Bafta!

| GeorgiV a răspuns:

Încerc să mă cunosc și să fiu eu însumi!

| Popik a răspuns:

Practica un sport

| frumuselu90 a răspuns:

Dezvolta in ce sens? Pe ce plan... Un raspuns general exerciti.

| porcelan a răspuns:

In fiecare zi incerc sa mai invati cateva cuvinte in engleza sau citesc 2-3 pagini dintr-o carte de specialitate. Cand am timp liber citesc romane care trebuie stiute -daca nu vreau sa par o inculta.
Dimineata cand ma trezesc inainte sa ma scol insir in gand toate lucrurule bune care mi se intampla ca sa raman cu o atitudine pozitiva toata ziua.

| blackmesa a răspuns:

Pentru dezvoltarea/perfectionarea psihica cel mai de ajutor e scoala si interesul personal despre ce s-a intamplat, ce se intampla, si ce se va intampla cu ...lumea.Informare si Intelegere a tot ce e logic.Iar pe plan fizic, sport, plimbari etc.

| Nico_6399 explică:

@frumuselu90-Pe plan profesional ma refeream.

| gloria7 a răspuns:

Invat limbi straine, citesc foarte mult.

| analia202 a răspuns:

Incerc sa fiu cea mai buna

| Peth a răspuns:

Muncesc, dar ma si relaxez.

| maddam a răspuns:

Citesc diferite articole pe net.ma joc in jocuri online de logica. fac teste psihologice.

| zuza_4495 a răspuns:

Invat mereu ceva ce inca nu stiu incerc sa dau ce am mai bun din mine.si mereu ma gandesc ca pot face mai mult...a si un lucru important fara munca nu poti ajunge nicaieri cum spune diriga mea "1% inspiratie si 99% transpiratie"...

| dyana_2715 a răspuns:

Faci ce isti spune inima numai cand este nevoie

| Roxana_3601 a răspuns:

Depinde in ce sens.pe ce plan vrei sa dezvolti.

| octavian_6876 a răspuns:

Asta vine din mine.sau nu stiu cum sa zic... trebuie multa logica

| boteamaria a răspuns:

Muncesc cu mai multa minte si cu foarte multa responsabilitate fara sa imi bat joc de mine sau de ceilalti.