Mi se pare o facultate buna si avantajoasa daca stii o limba straina de baza...altfel degeaba. ...mai ales in Romania.
Cunosc o fata care a absolvit aceasta facultate si totusi nu a gasit nimic de munca dupa. E destul de greu. Depinde insa si de orasul in care esti. Daca esti dintr-un oras situat aproape de un areal turistic, ai o sansa mai mare.
La momentul de fata acest lucru se aplica si in alte ramuri. (trist)
Depinde si de noroc si de zona din care provine studentul.
Buna. Din pacate parerea ta e valabila pentru mai multe facultati. Inca sunt multi tineri care isi imagineaza ca numai diploma e de ajuns pentru a obtine un job bun. Realitatea nu e deloc asa. Bye.
. bun! Si cine imi aproba mie cererile astea de finantare.Nu e vorba de un student, e vorba de o gramada de studenti care au absolvit in domeniul asta si nu au un loc de munca.in domeniu.Toti o sa fie finatati? Cu siguranta.nu.De cautat se cauta si agenti de turism si ghizi, insa trebuie sa ai o pregatire buna si experienta multa in spate.La mine in oras foarte putine agentii angajeaza fara experienta.si daca e sa ma pun in papucii lor le dau dreptate.pe de alta parte, de unde Doamne iarta-ma sa am experienta daca nu imi dati sanse sa acumulez experienta.Multa persevernta si rabdare.asta cred ca e solutia.
Totusi daca faci o facultate pentru asa ceva de ce sa nu devi propriul sef? De ce sa nu iti faci propriul business in aceasta categorie?
Plus ca statul te ajuta, citeste art. de mai jos
http://www.zf.ro/......i-5765043/
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: