| teodorika24 a întrebat:

Ce facultate ar trebui sa fac? Asi vrea sa stiu cand cresc ce sa ma fac! Am urmatoarele talente: Cantatul, Desenatul, Actoria(comedie, drama, horror), Dansatul. Puteti sa ma ajutati?

8 răspunsuri:
| CrowUp a răspuns:

Pai,ai putea sa urmezi facultatea de actorie,pentru ca dupa ce vei termina facultatea, o sa gasesti un film in care tu va trebuii sa canti, si sa dansezi.
In privinta desenatului...Nu cred ca e de folos, dar eu ti am zis parerea moa. Spor!

De la Bizo...
Pentru Mica Actoritza

| iulianaiuli989 a răspuns:

Asta depinde de tine si de ce iti place mai mult sau la ce te pricepi mai bine dintre toate talentele tale.Incearca sa te gandesti la asta... sper ca te-am ajutat cu ceva

| ionutVUVUZELA a răspuns:

Pai poti fi o dansatoare care deseneaza cand canta un cantec dintr-o actorie(comedie drama horror)

| danut a răspuns:

Eu cred ca talentat era Wolfgang Amadeus Mozard sau Giacomo Antonio Domenico Michele Secondo Maria Puccini care au compus nenumarate opere de arta in domeniul muzicii si de ce nu Ferdinand Victor Eugene Delacroix sau Vincent Van Gogh si extraordinarul Albrecht Durer in ale picturii. Singurul care a facut ceva studi a fost Puccini dar se pare ca era mare derbedeu si greu cu scoala dar TOTI au fost TALENTATI. Poti sa te compari cu vreunul? Daca nu, incearca o facultate serioasa, medicina, drept, finante, arhitectura, chimie, etc. Talentat esti atunci cand la 17 ani ai deja cel putin jumatate din cariera artistica incheiata. Accidental i-am cunoscut pe parintii celei mai bune balerine din tara si poate din lume. La 10 ani fetita lor (balerina) era deja de cativa ani la scoala de balet de la Balsoi iar la 17 ani era pe culmi. Incearca ceva serios si ai sa-mi multumesti mai tarziu. Foarte multi romani au un oarecare talent (asa este neamul asta) dar putini, foarte putini sunt "descoperiti".

| Adry05 a răspuns:

Buna!
Ai putea sa urmezi facultatea de actorie. Daca vei juca in filme, poate la un moment dat se va ivi si celalate talente ale tale [cantatul si dansatul]. Desenul nu mai este o meserie de viitor in zilele noastre, deci nu are rost sa urmezi ceva in acest sens.
O zi buna si sper ca ti-am fost de folos!

| AnaMaria_7097 a răspuns:

Si eu am aceeasi problema cu desenul...ca nu ar putea fi cautat. Dar daca iti place desenul tehnic, ai putea da la facultatea de arhitectura, cu toate ca dureaza aprox. 6 ani. In general, greu se traieste dintr-o meserie bazata pepasiuni sau hobby-uri... sper ca te-am ajutat si poate te hotarasti pana va trebui sa te inscrii la facultate.

| teodorika24 explică:

Mda cele mai multe raspunsuri ma indeamna spre actorie.Ma mai gandesc.Dar ati dat niste raspunsuri grozave! Va multumesc!

| dydyenutza a răspuns:

Actoria indeplinesti toate conditiile