In instalatii te conduc instalatorii, care vor undeva pe la 1000e/luna in Romania, si nu au nevoie de injineri. S-ar putea sa devii o secretara pe la Romstal, cu 2500 lei net. Asta e realitatea din domeniile tehnice: cauta meseriasi care sa produca, nu "birocrati". Da, sunt si locuri bune, pe la companiile de apa/gaz, dar intri mai greu acolo. Si nu castigi niciodata la fel de mult ca un sudor de-al lor, sa fie clar
La cai ferate, drumuri si poduri e teoretic misto, practic nu iti recomand sa te angajezi in tara. Am o ruda cu vechime in domeniu, a inceput prin a fi secretara celor cu experienta. Acum are vreo 20 de ani de vechime, si cel mai bine a dus-o in Africa, angajat de francezi. In Romania sunt varza santierele, ce fac birourile e in mare parte fictiv, fata de situatia reala. Si ghici cine ar fi tras la raspundere, daca "sa zicem" ca ar mai cadea cate un pod, pe ici-colo
Ti-am lasat un mesaj privat.
Nu alegem noi ci tu trebuie s aalegi in functie de ce vrei sa fii cand te faci mare )
Ma rog, m-am exprimat eu oarecum gresit. Ce parere aveti de facultatile de mai sus atunci?
Cai ferate, Drumuri si Poduri, Infrastructura este cea mai importanta dintre cele 3, intotdeauna se gaseste ceva de facut, nu mori de foame, perspectiva mea este ca cea de a 3-a varianta este cea mai importanta...
De Instalatii ce zici? Si alea cred ca merg bine, avand in vedere ca ai de unde alege: sanitare, termice, ventilatie, frigorifice, electrice, gaze.
Daca as avea de ales dintre acele 3 variante eu as alege 3, acum ce doresti tu, nu stiu, depinde doar de tine ce vrei sa faci...
Da, dar de ex la CFDP o sa trebuiasca sa lucrezi poate in alt judet. la CNAIR si DRDP uri se ajunge greu.
anonim_4396 întreabă: