Ca să nu ai restanțe trebuie să înveți f serios, din prima zi până termini.
Trebuie să și pricepi ce înveți, că dacă nu pricepi, nu faci nimic.
Ce modalitati de invatare rapida abordati sau ati abordat?==nu există
Am nevoie de raspunsuri clare nu asa! Chiar nu puteai sa raspunzi macar la jumatate din intrebari?
Am urmat Academia Natioanala de Smecherie si Ciumegareala promotia 2001.
Scoala riguroasa, sunt licentiat in scoala vietii acum. Mi s-a parut foarte ok, se face carte acolo.
Ca modalitati de invatare rapida. hmm n-a prea fost nevoie de asa ceva caci eu sunt smecher nativ deci mare parte din 'materie' o stiam.
Da, pe langa facultate am avut si un mic bisnis, imprumutam masini din Germania.
Recomand McDonalds fi KFC mie imi place mult.
Facultatea e beton. Fete cam rebuturi da...
Am urmat facultatea de Stiinta si ingineria alimentelor din cadrul Universitatii Dunarea de jos din Galati, domeniul Stiinta mediului, spacializarea Ecologie si Protectia Mediului, in orasul Galati, la zi. Mi s-a parut frumoasa, drept pentru care acum urmez si masterul, dar nu ma ajuta cu nimic.
Secretul de a nu avea restante este de a te tine de carte si a invata macar in sesiune, dar indicat ar fi tot anul, ca sa nu intri in panica si sa nu mai retii nimic. Invatarea rapida depinde de capacitatile fiecaruia. Gaseste-ti un punct forte care sa te ajute sa retii si vei invata rapid. La mine este memoria vizuala, dar am nevoie de liniste.
In timpul facultatii n-am avut niciun job, acum am, la master.
Daca vrei sa te tii de carte iti recomand sa nu te angajezi ca vei fi foarte obosita, dar vei castiga ceva bani de buzunar daca inveti foarte bine si astfel vei lua bursa, dar asta la universitatile de stat, la cele particulare vei fi scutita de taxa de studii, din cate am mai aflat eu, dar nu la toate.
Profesorii vor fi de treaba atat timp cat le arati bunavointa si ca te implici, si va trebui sa-i respecti.
NU-ti recomand facultatea pe care am terminat-o eu, ca nu ai viitor in Romania sa te angajezi curand si cu salariu rezonabil, in rest e frumoasa, iar profesorii de treaba si intelegatori (numai sa arati ca vrei si sa-i respecti)
Am terminat la UBB Cluj economie zi! Mi-s-a parut OK, dar recunosc eu am invatat, ca am vrut sa fac la buget si am luat si bursa! Daca iti place ce faci faci mult mai usor! Si da am si lucrat, dar am facut articole pentru niste ziare locale.
Am absolvit Facultatea de Arte Plastice si Decorative, Constanta, specializarea Pedagogia Artei (zi, cu taxa). Cand am facut-o a fost o mancatorie de bani pe langa taxa pe care o aveam, ne cerea multe si pretentii pe masura, chiar daca au fost si ani frumosi ca fiind studenta. Materiile au fost unele usoare, altele un pic mai complicate, profesorii pe vremea pe care i-am avut au fost foarte buni, altii pe interes.
Desi de pe bancile facultatii, daca nu aveai alta sursa de venit pentru ati face vreun business al tau, am trecut in invatamant-profesor de arte.
Este o vorba despre restante, "Daca nu ai macar 2-3 restante, nu simti ca ai fost student!"..., cu toate ca eu nu am avut nici o restanta, am avut mereu prezenta zilnica si un beneficiu la licenta ca am avut un bonus la nota. Nu m-am considerat as, dar mi-a placut sa invat in facultatea pe care am ales-o, in anul 3 de studiu, profesoara mea de istoria artei mi-a dat vestea ca m-am incadratat pentru o bursa de studii in Italia la Roma (era prima mea iesire din tara).
Masterul nu l-am urmat, pe atunci se intra pe baza de nota si din cauza ca am avut probleme la licenta, ne-au schimbat subiectele cu o saptamana inainte de examen, cu totii am fost evoluati mai putin.
Pentru Romania ca artist plastic este egal cu muritor de foame si invatamantul cum salariile sunt mici, nici atat!
Sunt fericita ca mi-am urmat cariera de artist plastic si este apreciata la adevarata valoare peste hotarele Romaniei.
Recomand sa se faca facultatea de arte in Romania, desi ca master de preferat in strainatate cat si job la fel.