anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce facultate cu profil uman iti ofera un job bun, sigur si bine platit? Ma refer la profil uman, fara matematica, chimie, biologie etc. Si de asemenea un job fara pile, daca se poate.Stiu ca la Drept trebuie pile. Deci face exceptie Dreptul.

6 răspunsuri:
cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Job fara pile, bun, sigur si bine platit. Am retinut, te trec in lista. Semnat, Mos Craciun. Vrei si bonuri de masa? Lucrezi de acasa sau sa iti ofere si transport? Si daca afli sa ne zici si nouawinking Poate sa fie si profil real.

| selef a răspuns:

Teologia.

| arysa a răspuns:

Facultati de limbi straine(sunt de viitor), geografie, litere, psihologie(si asta se cauta)

| aysun a răspuns:

Jurnalism

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

La profil uman fara chimie biologie, nu ramane decat facultatea de fitere, istorie,... etc care nu te ajuta sa ajungi intr-o functie bine platita, mai bine invata chimie biologie, medicina veterinara se cauta si se va cauta, este bine remunerata si de viitor.

| Nemesis_9263 a răspuns:

Litere, jurnalism, teatru, limbi straine, relatii publice, psihologie...sunt multe optiuni.Sincer,nu stiu cat de bine ar fi platit un job in domeniu, dar daca ai deveni un psiholog de renume sau un jurnalist bun, partea materiala nu ar mai constitui o problema.Inainte de toate, trebuie sa faci ceva ce iti place.